Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Petr 1
Obrázek uživatele Petr 1
5D 1.8 Executive
mám od: 12.4. 2007

Bude možné na srazu získat, resp. koupit samolepku? Nebo již žádné nejsou? Myslím, že bych nebyl jediný zájemce. Předem děkuji.

--
31. Březen 2008 - 19:40
Tresor
Obrázek uživatele Tresor
obdivovatel

to padam: Směju seSměju seSměju se jojo.. presne tak!

--
31. Březen 2008 - 13:36
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Tresor napsal:
Mimo jine, ten dokument je fajn, jen by to chtelo radky pro vybavu trosku rozsirit..

Ty jsi extrém, ale věřím že při použití menšího fontu se ti to tam vejde.
A nebo napiš jednoduše: MÁM VŠECHNO! Smích
--
31. Březen 2008 - 13:33
Tresor
Obrázek uživatele Tresor
obdivovatel

Sakra ja se tesiiiiiim !!! Směju seSměju seSměju se

Mimo jine, ten dokument je fajn, jen by to chtelo radky pro vybavu trosku rozsirit..

--
31. Březen 2008 - 13:21
Tresor
Obrázek uživatele Tresor
obdivovatel

Hosi, v SO mam pokoj, ale v patek zatim nic Jsem smutný Tak pokud nekdo touzi vzit si chatku se mnou, a moji pritelkyni, muze napsat SZ. Budu jen rad, myslim, ze 4lide na chatku jsou akorad Směju se

--
31. Březen 2008 - 13:18
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

A ešte jedna novinka, padam pripravil kartu vozu, ktorú si môžte vytlačiť a pripraviť dopredu, ale bude k dispozícii aj pre vyplnenie fixou na mieste. Myšlienka je taká, že sa to dá za okno a ľahko tak budeme môcť identifikovať komu patrí ktoré auto a súčasne aj čím je špecifické.

--
31. Březen 2008 - 2:17
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Na úvodnej stránke som pripravil žiadané ankety - jednu ohľadom účasti na programe a druhú o dĺžke pobytu. Pomôže nám ak sa ich zúčastníte a k druhej môžte pridať aj komentár, aby sme navzájom vedeli kto kedy asi príde a dokedy ostane.

--
31. Březen 2008 - 1:31
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Zásadná správa ohľadom ubytovania. Omylom bohužiaľ došlo k tomu, že vedúci hotela pre náš klub zarezervoval na piatok iba 7 izieb a tie sú už rozobrané. Aj samotný organizačný výbor prišiel skrátka. V sobotu nie je problém, hotel je prázdny.

K hotelu patria 6-7 miestne chatky, momentálne je ešte 6 voľných. Obhliadli sme ich, sú slušné, všetky majú WC, umývadlo a okrem asi dvoch aj sprchu. Sú dvojposchodové, dole su 2-3 lôžka, hore 4. Je to útulné ale pomerne stiesnené, takže optimálne to vidím pre 4 osoby (dvaja hore, dvaja dole), ktoré sa podľa možnosti aj poznajú. Po dohode sa platí iba za obsadený počet lôžok, nie za celú chatku, lôžko stojú krásnych 150Kč.

Takže tí z vás, ktorí chcú prísť už v piatok a ešte nemajú rezerváciu - napíšte sem a nejako sa skúsime popárovať tak, aby sme sa pohodlne vošli a pritom neboli v jednej chatke dvaja a v druhej šiesti. Časť organizačného výboru tiež ešte nemá dohodnutú konfiguráciu.

Myslím, že akonáhle sa nájdete traja-štyria spolu, môžte volať a dohodnúť si chatku. Upresnite, či sa chcete na sobotu presunúť na hotel alebo už ostanete tam. Pre istotu rovno žiadajte o konkrétne číslo chatky kde budete bývať, aby nedošlo znova k nejakému omylu.

--
30. Březen 2008 - 23:30
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Ti, co neotáleli s objednávkou ubytování, ti bydlí na hotelu v pokojích. Pořadatelé jsou skromní chlapíci a dali přednost chatkám blízko ohniště, kde se budou večer 31. 05. udělovat ceny a opékat buřty, točit Hukvaldská 10°a nabízet 3 druhy nealka.

To je boží!

--
30. Březen 2008 - 21:34
Civic
Obrázek uživatele Civic
majitel jiné Hondy

Civic napsal:
Tomík010 napsal:
Volal jsem dnes do hotelu a ochotna pani mi zarezervovala dvouluzak od PA do NE. Jeste jsem se ujistoval jestli s tim mohu 100% pocitat.
Jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz mi odpoledne volal pan provozni, ze ma pro me spatnou zpravu, a ze mi muze nabidnout ubytovani v hotelu pouze ze SO na NE, a v PA pouze ve spolecnych chatkach. Pry tam ma skolu v prirode a v hotelu je pro nas sraz od PA vyhrazeno pouze 7 pokoju, ktere jsou uz obsazene. Potvrdil jsem mu tedy alespon tu SO, a v PA se budu muset asi ubytovat nekde jinde, kdyz uz se vydam temer 500km daleko. Jsem smutný
Kdybych to byl byval vedel, rezervoval bych si ubytovani drive. Informace o nutnosti rezervace do konce brezna, je tak trochu neuplna a zavadejici Varování

Ja jsem psal pozadavek na rezervaci ubytovani asi pred 3 tydny. Doposud mi nikdo neodpovedel a rezervaci nepotvrdil. Dnes jim pisu znovu, tak uvidime...

Dnes jsem obdržel informaci o moji rezervaci - napsali mi dotaz, zda se nejedna o shodnou rezervaci jak pred tremi tydny na jmeno moji manzelky. Odpovedel jsem ze ano a ze jsem neobdrzel potvrzeni moji rezervace na jmeno manzelky tudiz jsem predpokladal ze ji nezaregistrovali a rezervaci jsem opakoval. Nyni jiz vsak doufam bude vse ok - nevim proc mi puvodni rezervaci nepotvrdili, i kdyz jsem o ni zadal.........

--
30. Březen 2008 - 18:44

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".