Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Co třeba nějaké hlasování s větším výběrem:
1. Zúčastním se pá-ne a mám rezervováno ubytování.
2. Zúčastním se pá-so a mám rezervováno ubytování.
3. Zúčastním se so-ne a mám rezervováno ubytování.
4. Zúčastním se pouze v sobotu (bez ubytování).
5. Zúčastním se, ale ještě nevím, kdy přesně.
6. Zatím nevím, jestli se zúčastním.
7. Nezúčastním se.
atd...
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Myslíš stránku s přehledem rezrevovavších se? To by šlo, tu tady můžu založit a každý rezervovavší se mi pošle zprávu a já ho zveřejním v seznamu. Detotak?
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Pokusíme se, aby se dal dohromady jakýsi seznam účastníků. Pokládám to za podstatnou informaci, která bude mít vypovídací schopnost v mnoha případech a děních kol a na srazu. Bohužel nejsem administrátor a tak vyslovuji podobné přání.
Těší mě informace, že rezervace ubytování funguje.
To je boží!
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Tož jsem našel díru v termínech a hlásím se k účasti.
Přijedu v sobotu 31.5. ráno a odjíždím v neděli po poledni, nocleh už mám potvrzen.
Existuje vůbec nějaký přehled, kdo dorazí, nebo je na to ještě brzy?
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Spíše demontované, leč zatím pravdivé!
náhodný návštěvník
Je mi to moc líto, ale moje drahá polovička mi dnes oznámila, že máme zarezervované ubytování ve Španělsku a co čert nechtěl, tak ve stejném termínu konání srazu
Moc mě to mrzí, ale nic s tím nenadělám...
Dnes jsem to říkal i Volňasovi, tak snad sežene za mě pro Ička dokonalou náhradu, nejlépe ženského pohlaví. Ještě jednou se omlouvám...
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
Tu stodolni asi zrealizujeme inokedy Kukni si PS. Zial mam(e) v plane dorazit az v sobotu rano, lebo podla info toho pana co dvihal rezervacny mobil hotela, by s ubytovanim piatok - nedela mohol byt problem. A ja v piatok uz mam nejaky program. Takze napad sice super, ale zial mi vcelkom nehra do karat
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
5D 1.8 Sport
mám od: 11.3. 2007
To bude na parkingu u Bauhauzu narváno, samej civic
obdivovatel
??? ...jo jo taky si myslim
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Pro exkurzi je pátek ideální, to si nikde moc nesedneš, jak je narváno a proč se mimoostravským nepochlubit naším skanzenem neřesti. :-\