Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Kalli
5D 2.2 Executive
mám od: 23.5. 2007

Spider má pravdu !!
Kdo se účastní-formulář - co mám navíc a co můžu jiným ukázat.A za okno vizitku s nomen z webu.Kalli

--
20. Únor 2008 - 22:19
Spider
5D 1.8 Sport
mám od: 11.3. 2007

Páni organizátoři této super akce,

oficiální program druhého svazu je fajn, až si říkám jestli vůbec zůstane čas na výměnu zkušeností a náhodné shlédnutí všech vychytávek Směju se

Přiznávám, že nemám tušení, jak to na takovém srazu probíhá, ale:

asi nebudu sám, koho by třeba zajímalo jak je to s reálným porovnání svítivosti našich CV...co takhle postavit za tmy na jednu čáru Originál Halogeny, Philipsy, NightBreakery a Xenony?
Účastníci srazu a majitelé jednotlivých typů, hlaste se, s čim můžete přispět Směju se
Vidět i denní porovnání s LEDkami ve "včelím plástu" Petrova CV na vlastní oči by asi taky nebylo marné Směju se

Rád bych viděl "vanu do kufru", viděl to, jak vypada zobrazovací jednotka parkovacích senzorů, ať už standartní, nebo nějaká vychytanější, kam ji nejlépe umístit, kam kdo dává kterou Navi, vidět a slyšet jak hraje vytuněné audio...

Prostě vychytávky o kterých víme z tohoto sqělého webu. Něco je v galerii, ale reál je reál.

Aneb když příjedu mezi dalších 50 civiců a bude chvilka pokecat někde na parkingu, jak najdeme ty zajímavější i interiérem? Tam mi mé oblíbené CTRL+F nepomůže .... :/
Asi prolezu 50-ti lidem auto Směju se a 30 lidí se zastaví u mého, aby nezjistili nic, protože já budu náhodným postupem pátrat mezi ostatními CV, u kterých jejich majitel taky nebude.... Takže se nakonec i já přídám ke shluku lidiček kolem nejzajímavějších 2,3 autíček a ostatní vychytávky mají smůlu?

EE.

Co tak mít za sklem nějaké ID?
Obsah např:
- Nick z klubu (Iček má výjimku, pokud má nick na potahu:)
- Typ a výbavu (ať nemusíme koukat na spoiler, střechu, či počítat koncovky výfuku)
- Seznam rozdílů vůči standartu

- Případně stav tacho?

Nebo tady pracně objevuji již objevené a něco takového je součástí registrace na sraz? Stejně by mohl existovat jednotný formulář se seznamem specialitek CV, který si každý promaže na svůj reál a na nic nezapomene.

Máte nějaké podobné náměty, které by stálo zato trošku předem domluvit a zorganizovat?

Směju se

--
20. Únor 2008 - 22:04
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Vysvětlivky a doplnění informací:

Buzek = Iček
Volný = Volňaska

Prostě, na Nicky rezervujeme jenom fóry na fóru a kdo si objedná ubytování na své jméno hned, má fóra. To jsou s tím fóry, že?

To mi spadla čelist!

It´s kingweedly!

--
19. Únor 2008 - 15:01
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Odpoviem menom prípravného výboru: pochopte, že my na svoje meno nemôžme záväzne objednať nejakých 50-100 lôžok a zaplatiť preddavok, ktorý by za takúto objednávku chceli. Máme predbežnú rezerváciu na ten termín, ale je nutné, aby ste si to potvrdili na svoje meno. Bolo nám povedané, že máme do konca marca rezervácie potvrdiť, takže kto si do tohoto času nezaberie izbu na hotely, tak môžno skončí v chatkách, ktoré by mali byť voľné bez problémov. To nie je žiadna tragédia, ale za zhruba rovnakú cenu budete mať zrejme podstatne horšie ubytovanie.

Takže vás všetkých prosím, aby ste tam zavolali, potvrdili, že patríte k našej skupine a záväzne si objednali izbu na svoje meno.

Ešte podotknem - povšimnite si, že cena ubytovania je skutočne príjemná a rádovo nižšia ako minulý rok. Takže neváhajte a príďte! Mrk

--
18. Únor 2008 - 22:03
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

No to by me taky zajimalo Mrk

--
18. Únor 2008 - 21:39
mac
Obrázek uživatele mac
obdivovatel

Poslal jsem požadavek na rezervaci ubytování a obdržel jsem tuto odpověď:

Dobrý den, pane Boušek,
v termínu 30.5.- 1.6.08 má u nás provedenou rezervaci pokojů a chatek cca 50 lůžek pro klub Honda pan Buzek a pan Volný. Nevím jestli jste rovněž z této skupiny nebo se jedná o shodu názvů klubů. Pokud jste z jiné skupiny potom bychom mohli řešit Vaše ubytování pouze v chatce.
Prosím upřesněte Váš požadavek jestli se jedná o tutéž akci.
Děkuji a přeji pěkný den.
Ing. Jaroslav Milata - ved. hotelu
hotel Palkovické hůrky
společnost POLTESKO s.r.o.
Palkovice 226
739 41 Palkovice

P.S. Pokud někdo z HondaClubu dělá hromadnou objednávku tak se rád přidám...

--
18. Únor 2008 - 20:29
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

hlavne nezapomente ze je treba si ubytovani zaridit do konce brezna

--
16. Únor 2008 - 13:45
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Neboj, registrace bude vcas. A odhalili jste nas brzo, ale to se dalo cekat Směju se Nezapomente ze to je pracovni verze.

A diky za podporu Směju se

--
6. Únor 2008 - 21:37
Spider
5D 1.8 Sport
mám od: 11.3. 2007

Koukal jsem na čerstvý článeček o srazu na http://8g.hondaclub.cz/palkovicke-hurky a jsem moc rád, že se kolem srazu dočítám další informace. Mám už jen jediný dotaz Směju se KDE SE MŮŽU PŘIHLÁSIT K ÚČASTI? Doufám, že další adepty ještě berete, a kdyz ne, tak stejně přijedu Směju se Mám to co by kamenem dohodil a takovou spoustu kamarádů ufounků na jednom místě si nenechám utéct!

--
6. Únor 2008 - 20:52
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Hoši ze Stinadel (8g*stinadla) čtěte můj email! Volňas, Ty také! A Asterix... Mrk

--
28. Leden 2008 - 0:32

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".