Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Uzaviram anketu, myslim ze je rozhodnuto. Takze nejpozdeji 30.5. 2008 se uvidime Směju se

--
17. Prosinec 2007 - 14:20
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

??? ...no to je sice pravda ze objednavat pul roku dopredu je sice divne,ale ne pro 50 lidi nezapominejte na to

--
15. Prosinec 2007 - 17:19
Sau
náhodný návštěvník

Mě je to fuk.. Jak říkám, já sám nebudu vědět jestli možu na 100% dřív jak pár dní před srazem, stejně tak ale na 100% nikde spat nebudu, takže na ma neber ohled..

Já enom vyjadřuju svůj názor na to, že chce někdo (hoteliér) vědět neco na 100% půl roku předem.. To prostě při najlepší vůli aj kdybych zrovna chtěl bych potvrdit nemohl. A řekl bych že zdaleka nejsu sám.

Nicméně, proti gustu..

...only the good die young...

--
15. Prosinec 2007 - 9:50
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

dresser: klídek, sraz bude coool uvidíš... Mrk

--
14. Prosinec 2007 - 23:18
dresser
Obrázek uživatele dresser
náhodný návštěvník

Za dobrotu na žebrotu. Věřme, že se srazu dožijeme! ;- (

--
14. Prosinec 2007 - 17:19
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to Koly and Sau and other clever felows:
Dobrý den,
doufám, že máme stejné informace a sraz nakonec proběhne v termínu 30.5. - 1.6.2007 tak jak mám předběžně provedenou rezervaci v termínovníku -
provedenou 8.12.07 za přítomnosti p. Volného a ještě jednoho jeho kolegy.
Abychom se na sebe nedívali divně prosím Vás potvrďte mi urychleně termín
srazu, ať nemusím řešit zbytečné přesuny skupin.
Píšu dnes protože mezitím probíhala korespondece se sdružením přátel JÓGY,
kteří mi dnes polali závaznou objednávku na termín 23.-25.5.2008.
Věřím, že je zatím vše v pořádku a jsme schopni dostatečně rychle reagovat
na případé změny.
Děkuji za urychlené potvrzení termínu 30.5.- 1.6.2007, jelikož mám na
uvedený termín další zájemce, kterému jsem slíbil vyjádření do 20.12.07.
Přeji pěkný den
Ing. Jaroslav Milata - ved. hotelu
hotel Palkovické hůrky
společnost POLTESKO s.r.o.
Palkovice 226
739 41 Palkovice

Takže, podle vás to máme odřeknout, že?

--
14. Prosinec 2007 - 17:14
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Koly napsal:
jc: Ja súhlasím, je to lepšie ako určiť termín direktívne, čo by sa v princípe tiež mohlo urobiť. Len som reagoval na Ičkove naliehanie, aby sme hlasovali.

Asterix: No keď to nebolo fiasko po prvýkrát ani podruhýkrát, tak to snáď nebude už ani na tretí raz. ;)

to Koly: Mladí remonti se neradi nechávají popostrkovat od starého šimla.

Obecně řečeno se jedná o nepochopení skutečnosti, že do 15. ledna 2008 musíme objednat patřičné množství lůžek a do 31. 01. 2008 si musí účastníci poslat do hotelu závaznou objednávku se zálohou na polovinu ceny a aby se tu cenu dozvěděli, tak si o ni musí říci včas (nějak = tel., fax, email, dopis).

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/hledat?typ_hledani=prefix&cizi_slovo=remonta
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/siml

to Asterix: No, doufejme, doufejme..... Ví Bůh! Nebo výbuch?

--
14. Prosinec 2007 - 15:37
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

jc: Ja súhlasím, je to lepšie ako určiť termín direktívne, čo by sa v princípe tiež mohlo urobiť. Len som reagoval na Ičkove naliehanie, aby sme hlasovali.

Asterix: No keď to nebolo fiasko po prvýkrát ani podruhýkrát, tak to snáď nebude už ani na tretí raz. Mrk

--
14. Prosinec 2007 - 12:58
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Iček má naprostou pravdu, tak aby z toho nebylo nakonec fiasko...!!! Blinkám

--
14. Prosinec 2007 - 11:25
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Vsak v pohode, at se do ankety zapoji jen ten, kdo ma s nejakym terminem problemy. Bude sice jen malo hlasu, ale pokud uz ted nekdo vi, ze by nejaky termin nemohl (nebo jiny preferuje a je vetsi pravdepodobnost ze prijede), proc toho nevyuzit...

--
14. Prosinec 2007 - 10:59

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".