Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
bývalý majitel
380km je veľa? Nechápem...
bývalý majitel
Humenné je taky pěkné město Řekl bych že to nemá s pragocentrismem nic společného !
Bohužel jsi to Tommykku pochopil dobře
5D 2.2 Comfort
mám od: 20.6. 2007
tommyku , ty jsi asi stál jako model,když se tvořila definice
pragocentristy
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Jestli to dobre chapu, tak bude sraz v Ostrave???
No nevim, ale prijde mi prehnane najet 380 km tam a 380 km zpet.... Dal uz by to asi neslo co? Poprad? Kosice?....
Navrhuji aspon 500 km...
Me pripada ze snad musite mit ty auta porad v garazi, tak chcete sraz co nejdal, abyste to aspon jednou za rok projeli.... Jinak nechapu.
Je fakt, ze Ostrava je krasna.... krajina, mesto, okoli Hezci misto v CR asi nenajdem, to je fakt (mistni prominout!)
Njoy !!!!
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
náhodný návštěvník
Nevím.. Je ? Mě to nepřijde málo, to spíš Íčkovi. Tomu sa nezdá 23 (teď už 28) lidí co hlasovali jako dost. Mě jo.
...only the good die young...
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
2 Sau: 29 Civiců tj. cca 60 lidí a 250 m dlouhý had!! Je to takhle lepší?
5D 1.8 Comfort
No, doufejme, doufejme.......
to Volňas: Nemělo by se to ubytování zamluvit v tom penzionu v Beskydech, kde jsou i chatky a lůžko tam přijde poměrně levně. Někdo to sem psal, teď to nemůžu hledat, ale myslím, že víš o co jde?
náhodný návštěvník
Kolik ? 29 ? To mě zas o tolik moc víc nepřijde. Ono zorganizovat místo+čas pro větší % lidí z nejakého počtu v podstatě ani nejde. Nikdy to nebude vyhovovat všem, viz už současné tahanice tady tu o místu jeho konání. Takže sa s tebů lidně vsadím, že na tento plánovaný sraz nepřijede víc jak 35-40 aut.
...only the good die young...
5D 1.8 Comfort
to Sau: Kdybys byl býval byl na srazu v Luhačovicích, který jsi měl u nosu (přední masky Civika), tak bys nemohl tuto větu napsat. Tam bylo mnohém více aut....