Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

380km je veľa? Nechápem...

--
24. Listopad 2007 - 14:57
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

Humenné je taky pěkné město Smích Řekl bych že to nemá s pragocentrismem nic společného !

Bohužel jsi to Tommykku pochopil dobře Jsem smutnýJsem smutnýJsem smutný

--
24. Listopad 2007 - 13:26
oberon
5D 2.2 Comfort
mám od: 20.6. 2007

tommyku , ty jsi asi stál jako model,když se tvořila definice
pragocentristy

--
24. Listopad 2007 - 12:50
tommykk
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006

Jestli to dobre chapu, tak bude sraz v Ostrave???

SmíchSmích

No nevim, ale prijde mi prehnane najet 380 km tam a 380 km zpet.... Dal uz by to asi neslo co? Poprad? Kosice?....

Navrhuji aspon 500 km... Směju se

Me pripada ze snad musite mit ty auta porad v garazi, tak chcete sraz co nejdal, abyste to aspon jednou za rok projeli.... Jinak nechapu.

Je fakt, ze Ostrava je krasna.... krajina, mesto, okoli Směju se Hezci misto v CR asi nenajdem, to je fakt Smích (mistni prominout!)

Njoy !!!!

--
24. Listopad 2007 - 12:21
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Sau napsal:
Nevím.. Je ? Směju se Mě to nepřijde málo, to spíš Íčkovi. Tomu sa nezdá 23 (teď už 28) lidí co hlasovali jako dost. Mě jo.
Platí převažující hlasy, Ti co hlasuji jinak zřejmě v červnu nemůžou, víš?
SmileyCentral.comimage.gif
--
22. Listopad 2007 - 12:49
Sau
náhodný návštěvník

Nevím.. Je ? Směju se Mě to nepřijde málo, to spíš Íčkovi. Tomu sa nezdá 23 (teď už 28) lidí co hlasovali jako dost. Mě jo.

...only the good die young...

--
22. Listopad 2007 - 12:33
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

2 Sau: 29 Civiců tj. cca 60 lidí a 250 m dlouhý had!! Je to takhle lepší?

--
22. Listopad 2007 - 12:19
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Sau napsal:
Kolik ? 29 ? To mě zas o tolik moc víc nepřijde. Ono zorganizovat místo+čas pro větší % lidí z nejakého počtu v podstatě ani nejde. Nikdy to nebude vyhovovat všem, viz už současné tahanice tady tu o místu jeho konání. Takže sa s tebů lidně vsadím, že na tento plánovaný sraz nepřijede víc jak 35-40 aut.

No, doufejme, doufejme.......

to Volňas: Nemělo by se to ubytování zamluvit v tom penzionu v Beskydech, kde jsou i chatky a lůžko tam přijde poměrně levně. Někdo to sem psal, teď to nemůžu hledat, ale myslím, že víš o co jde?

--
22. Listopad 2007 - 11:55
Sau
náhodný návštěvník

Kolik ? 29 ? To mě zas o tolik moc víc nepřijde. Ono zorganizovat místo+čas pro větší % lidí z nejakého počtu v podstatě ani nejde. Nikdy to nebude vyhovovat všem, viz už současné tahanice tady tu o místu jeho konání. Takže sa s tebů lidně vsadím, že na tento plánovaný sraz nepřijede víc jak 35-40 aut.

...only the good die young...

--
22. Listopad 2007 - 11:44
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Sau napsal:
Žalostné ? Kolik že sa tu pravidelně vyskytuje lidí ? Směju se Myslím že to je naprosto odpovídající, ono jich na srazu nebue o moc víc asi..

to Sau: Kdybys byl býval byl na srazu v Luhačovicích, který jsi měl u nosu (přední masky Civika), tak bys nemohl tuto větu napsat. Tam bylo mnohém více aut....

--
22. Listopad 2007 - 11:06

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".