Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
obdivovatel
??? ...jste pro termin 31.5 1.6 anebo 7.6 8.6
obdivovatel
??? ...ja myslel nove nalepky s emblemem 2.srazu ale tricka beru . vitisknout tricka taky muzu ale musi se udelat nejaky navrh
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
ANO, trička!! Pro mě XXL. 2 ks. Ta trička musí být BOMBA! Tak, aby když v něm půjdu, každý viděl HONDU CIVIC 8G a ne starého, nemocného, obézního, podsaditého pidižlíka.
Jsem totiž stár, jsem SUPERSTAR!
Dotisknout klubové samolepky není problém.
bývalý majitel
Hlasim navrat z rezimu N/A, alespon pro dnesek Anketu vyresim dnes.
Jinak jsem jednoznacne pro tricka! Mam i kontakt na cloveka (z Moravy), co dela strojni vysivani za slusny ceny. Uz jsme u nej meli asi 4 zakazky.
Samolepky jeste mam.
obdivovatel
??? ...icku prosim neslo by nejak vymyslet na ten sraz nalepky a nebo tricka zkus popremyslet myslim zes to minule resil ty ne
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Icek:
5D 1.8 Comfort
To nemá chybu! Je to super! Ještě kdybychom věděli termín?? Chce to už udělat hlasování o termínu, protože s ubytováním na nás nikdo nebude čekat! Dík, ogare!
Jsem si to prohlédl a takhle čučím:
5D 2.2 Sport
mám od: 13.3. 2007
jsem spoluorganizator sraziku a kouknete na toto ubytovani www.palkovickehurky.cz myslim ze by to mohlo byt super a je to blizko mosnova a take ostravy.
5D 1.8 Comfort
Je dost věcí, které je třeba stihnout včas. Především otázky kolem II. 8G srazu (místo, termín, program a další).
náhodný návštěvník
konečně něco blízko domova
Taky se přijdu podívat Hondaaaaa