Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

??? ...jste pro termin 31.5 1.6 anebo 7.6 8.6

--
18. Listopad 2007 - 16:44
volňaska
obdivovatel

??? ...ja myslel nove nalepky s emblemem 2.srazu ale tricka beru . vitisknout tricka taky muzu ale musi se udelat nejaky navrh

--
18. Listopad 2007 - 16:42
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

jc napsal:
Hlasim navrat z rezimu N/A, alespon pro dnesek Směju se Anketu vyresim dnes.

Jinak jsem jednoznacne pro tricka! Mam i kontakt na cloveka (z Moravy), co dela strojni vysivani za slusny ceny. Uz jsme u nej meli asi 4 zakazky.

Samolepky jeste mam.

ANO, trička!! Pro mě XXL. 2 ks. Ta trička musí být BOMBA! Tak, aby když v něm půjdu, každý viděl HONDU CIVIC 8G a ne starého, nemocného, obézního, podsaditého pidižlíka.

Jsem totiž stár, jsem SUPERSTAR!
SmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gif

Dotisknout klubové samolepky není problém.

--
18. Listopad 2007 - 11:58
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Hlasim navrat z rezimu N/A, alespon pro dnesek Směju se Anketu vyresim dnes.

Jinak jsem jednoznacne pro tricka! Mam i kontakt na cloveka (z Moravy), co dela strojni vysivani za slusny ceny. Uz jsme u nej meli asi 4 zakazky.

Samolepky jeste mam.

--
18. Listopad 2007 - 10:28
volňaska
obdivovatel

Iček napsal:
To nemá chybu! Je to super! Ještě kdybychom věděli termín?? Chce to už udělat hlasování o termínu, protože s ubytováním na nás nikdo nebude čekat! Dík, ogare!

Jsem si to prohlédl a takhle čučím: SmileyCentral.comimage.gif

??? ...icku prosim neslo by nejak vymyslet na ten sraz nalepky a nebo tricka zkus popremyslet myslim zes to minule resil ty ne
--
18. Listopad 2007 - 7:23
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Icek: SmíchVyplazuju jazykSměju seMrk

--
17. Listopad 2007 - 22:35
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

To nemá chybu! Je to super! Ještě kdybychom věděli termín?? Chce to už udělat hlasování o termínu, protože s ubytováním na nás nikdo nebude čekat! Dík, ogare!

Jsem si to prohlédl a takhle čučím: SmileyCentral.comimage.gif

--
17. Listopad 2007 - 18:49
Mičurin
5D 2.2 Sport
mám od: 13.3. 2007

jsem spoluorganizator sraziku a kouknete na toto ubytovani www.palkovickehurky.cz myslim ze by to mohlo byt super a je to blizko mosnova a take ostravy.

--
17. Listopad 2007 - 18:41
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

Je dost věcí, které je třeba stihnout včas. Především otázky kolem II. 8G srazu (místo, termín, program a další).

SmileyCentral.comimage.gif

--
15. Listopad 2007 - 21:01
Luďan
Obrázek uživatele Luďan
náhodný návštěvník

volňaska napsal:
??? ...huraaa zatim vedu

konečně něco blízko domova Směju se
Taky se přijdu podívat Hondaaaaa
--
9. Listopad 2007 - 21:58

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".