Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
ReJa: Ses muj clovek! Kdyz prsi, trpim uplne stejne
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Jo jo, az budu Civica nekdy v daleke budoucnosti prodavat, tak muzu klidne stocit tachometr tak na 1.000 km . Nechtelo by to teda s tim srazem zacit podnikat nejake konkretni kroky, dat napr. maly konzultacni srazek, co by mel kdo zajistit a kde ?
bývalý majitel
nalepky omg stejne mas super ucast, vsechna cest
5D 1.8 Comfort
Ale ja bych to nesabotoval, jenom je trosku pru**r, ze obvykle v kvetnu - srpnu je srazu spousta vcetne mosteckeho, Osek, nasledne se blizi Honday, takze by me dalsi vylet smerem k Ostrave uz zrejme trosicku financne ruinoval , ale zrejme bych stejne prijel. Vsechny srazy jsem urcite nestihl, max MoKEC, obcas Chodov, Honda Racing Weekend, na chvili Honday a to bylo tak vse .
Jinak me ridi pocasi, kdyz prsi, auticko nesmi ven , zatim se mi letos podarilo zmoknout jenom 3x )))), jeste mam na podvozku citelne nalepky z vyroby .
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
Slovakom je to jedno
slalom zrucnosti, mnam..
pridem hocikam len uz sa dohodinte aspon do vianoc
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
No me je to take jedno, ale prece jenom bude mozna lepsi volit stredozemi, takze vysocinu. Tam by to melo kazdemu vyhovovat ve vsech ohledech...
Kompromis musi bejt
bývalý majitel
Neverim, ze by to sabotoval zrovna takovy poctivec jako ReJa, ktery jezdi snad po vsech srazech
5D 1.8 Comfort
Kdepak, pristi rok uz budu pravdepodobne z Horniho Jiretina u Mostu (takze 360+100 km). Ostrava nebyla jedina lokalita, co tu byla zminovana.
bývalý majitel
Potlesk
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Proč se tady manipuluje se vzdálenostmi? To máme takový výběr organizátorů a vhodných míst? Já to mám do Ovy 460 km a je mi to naprosto fuck! Nemohli byste si tedy, když už máte tu potřebu ho uvádět,vymyslet uvěřitelnější důvod? Lidi vždyť je to dobrovolný? Rád se zase s Vámi uvidím. Ať žije Volňas(ka) a Ova.