Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to Volňas: Zírám, jaký pozitivní obrat v přístupu k našemu klubu se v Tobě udál. Fakt zírám....... a protože ten kraj znám, tak další rozhodování nechávám na ostatních. Malou výhradu mám k ubytování - mělo by být blíže. A výhradu mám i ku Stodolní (je to vlastně atrakce a dost valně i nevalně profláknutá, hlavně alkoholem a rvačkami), a tím bychom se příliš vzdalili od hlavního účelu srazu (UFO 8G, soutěže, debaty, poznatky v praxi, spanilá eco jízda = to jsou naše priority).

Důležité je, že se něco děje, ale jsme na začátku a diskuse či anketa ještě ani nezačala. Není rozhodnuto, je to dobrý počin a tudíž námět. Diskuse bude ještě dlouhá, nejméně do konce října.

Pište, navrhujte a snažte se něco konkrétního zjistit!
SmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gif

--
19. Září 2007 - 8:04
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

??? ...takze bych si to predstavoval asi tak,sraz na letisti v mosnove pockame na vsechny ufonky z parkoviste odjezd na prazdnou ranvej letiste kde jsou motokary ktere bych bloknul jen pro nas mohli by jsme udelat male zavody,pak sprinty,slalom podle gusta jak kdo bude chtit,mozna bude i casomira. z letiste odjezd na hotel uvazoval jsem nad hotelem v mostech u jablunkova"www.hotelgrun.cz,ale jestli by se to zdalo daleko tak bych vymyslel neco blize,ale mohla by to byt spanila jizda pres roznov pustevny a pres slovensko cadcu do mostu mohlo by se to pojat jako ekojizda jinak v mostech u hotelu je bobova draha ctyrkolky a ruzne dalsi atrakce,ale to by asi pripadalo na druhy den a jestli by byl zajem o vecerni uluci stodolni tak bych asi zajistil odvoz z hotelu a zpet,anebo pokud by byl moooooooooc velky zajem tak bych zajistil ubytovani blize a zajistim u kolegy mista jen pro nas v celem baru"www.stodolni.cz,http://www.berniesirish.stodolni.cz tak co vy na to?

--
19. Září 2007 - 6:03
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Volnas: SUPER! Cool

Tentokrat tam bude mnohem vice prizraku/ufounku nez minule! Ta spanila jizda, to bude rachot! Smích

--
18. Září 2007 - 22:20
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Ovu bych taky bral. Když jsem tam byl naposled tak na Černé louce koncertovala vycházející star Maruška Rottrová. Směju se

--
18. Září 2007 - 20:00
volňaska
obdivovatel

??? ...uz mam naplanovane kde by jsme jsme se ubytovali a program na cely den bych zaridil aji s slalomem a sprintem zitra napisu kolik by to stalo a ten hotel

--
18. Září 2007 - 19:57
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Taky ocenuju snahu Směju se Sice lokalita je pro mne snad nejhorsi mozna a tudiz bych tam jel az na sraz, ale jinak np Směju se

Ad letiste, co tentokrat udelat slalom? Jak jsem si overil nedavno, je to o dost zabavnejsi nez sprint Směju se

--
18. Září 2007 - 18:23
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to Volňas: Chválím Tvůj konstruktivní přístup a ochotu se angažovat. Je to, po tolika nic neřešících příspěvcích, od Tebe opravdu změna a jasná zpráva. Myslím, že by nikdo z nás nebyl proti, kdybys provedl jakousi sondáž terénu, tj. poptal se po možnostech ubytování (asi 80 osob), parkování (cca 50-60 vozů), použití runwaye na letišti (je to Mošnov?) pro soutěže ve sprintu, Spanilá jízda by tentokrát mohla být celým krajem (asi tak na hodinu i třeba na Pustevny k hotelu Tanečnica) - je to věru krásné okolí Ostravy to pohoří Beskyd!

Nakonec, kdo by chtěl do čumáku, pro toho by možná i ta Stodolní byla zajímavá. Jen ty přesuny na větší vzdálenosti by mohly být složité /a s auty, nevím?/.
SmileyCentral.comimage.gif
Takové iniciativě se meze nekladou.......

SmileyCentral.comimage.gif

Tak vzhůru do toho, odvážný horale! Máš volnou ruku!

--
18. Září 2007 - 17:23
pepec
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

OVA sa mi paci stale viac a viac Směju se)))

Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov

--
18. Září 2007 - 14:16
volňaska
obdivovatel

??? ...neni problem asterixi

--
18. Září 2007 - 14:03
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Asterix: Na inlajnech ve vleku 5D s dvojkou na volnoběh. Směju seSměju se

--
17. Září 2007 - 21:22

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".