Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Dámy a pánové!

Lobbovat smíte za co chcete, třeba za Rakousko-Uhersko, ale realita nás nakonec dovede ku kompromisní volbě.

Není místo to a termín ten, který by vyhověl všem!

Nepopíratelným faktem je, že první dva srazy (0. a 1.) byly na Moravě a dokonce na Jižní. Takže v prvních kolech bude ve hře SM, Č (Bohemia) a SK.

Věru, správná vyhovující volba bude oříškem a zřejmě zvítězí termín a místo, pro který se rozhodne většina. Věřím tomu, že pro mnohé z vás to bude těžká volba, máte-li se vyjádřit tak hodně dopředu. Omlouvám se všem, ale začít se musí a to právě děláme teď, jinak by bylo třeba pozdě.

SmileyCentral.comimage.gif

--
15. Září 2007 - 21:45
Hori
3D 2.0 Plus
mám od: 10.12. 2010

no - co pa - uděláte si pěkný výlet ... a bude to stejně napohodu

--
15. Září 2007 - 12:48
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

ReJA: ...ja a pulka clenu z tohoto webu to budem mit pekne daleko (250-350km). Jsem smutný
Idealni by byla Vysocina, tam by to melo byt pro kazdeho napohodu.

--
15. Září 2007 - 12:00
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006

Tak já bych teda jednu lokalitu navrhnul:
Ubytování: http://www.kliny.cz/ubytovani/chata-emeran/
Spanilka přes Krušné hory, Cínovec, Osek, Litvínov, Chomutov (cca 60 km)
Letiště: Březno u Chomutova
odkaz

Možná by se s tím dal spojit i pronájem okruhu v Mostě, např. na 2-4 hoďky - podle zájmu.

--
14. Září 2007 - 16:26
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Nemusi, ale bylo by to lepsi kvuli programu.

V Luhackach jsme letiste hledali uz v dobe, kdy bylo jisty ze tam bude sraz.

--
14. Září 2007 - 14:35
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Musí tam být letiště s dráhou?

--
14. Září 2007 - 14:27
tommykk
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006

Tak muzeme odhlasovat misto a pak jeste konkretni lokalitu...

... a budem jak v parlamentu Směju se) Smích

--
14. Září 2007 - 14:26
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Myslim ze hlasovat ma cenu jen o konkretni lokalite. Kemp na Morave nebo za stejne penize luxusni hotel v Zapadnich Cechach - co si vyberete? A obracene?

Takze pokud nekdo vi o nejake lokalite, navrhujte.

--
14. Září 2007 - 14:04
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006

Co takhle zacit hlasovanim, jestli to bude v Cechach na Morave nebo ve Slezku Směju se. Kdyz tak ctu nazory, tak kazdy je ouplne opacny Směju se.

--
14. Září 2007 - 14:00
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

No ja bych byl jednoznacne pro stred zeme, uz jenom proto, ze ne vsichni jsme z CR! Takze jsem jednoznacne pro Moravu. Bude to tak pro kazdeho lepsi. Tot muj nazor.
Cool

--
14. Září 2007 - 13:36

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".