Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Volnas: Ja chci spanilou jizdu po stodolni!!!! Smích :D Smích

--
17. Září 2007 - 20:53
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

Iček napsal:
to Volňas: Vidíš, jak jsi šikovný, když chceš. Ty Beskydy by stály za to. Už jen výjezd nahoru z Prostřední Bečvy až k Tanečnici (cca 1070 m. n. m.)je velmi klikatý, zajímavý a malebný. Koncem června (poslední týden) je tam skoro prázdno, školy na výlety už nejezdí. Runway v Mošnově (?) také není daleko a věřím, že ubytování by se sehnalo opravdu za lidové ceny, tam si dovedou vážit koruny i ! Je to skromný kraj. A je to uprostřed ČSR....
SmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gif

??? ...to jsem rad ze se tento napad libi,aji bych to tu zaridil a takova svetoznama ulice stodolni to by jsme vas tu provedli nas kolega ma bar a chorvatskou hospodu tak bych zajistil mista a mohli by jsme poparit SmileyCentral.comimage.gif
steaky na stodolní jsou NEJJJJ Mrk
--
17. Září 2007 - 20:04
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006

Asterix: no jo, když je hezky, tak je stan fajn Směju se, chatky tam jsou případně taky, každopádně se tam vejde asi tak 1.000 autíček Směju se.

--
17. Září 2007 - 12:05
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to Volňas: Vidíš, jak jsi šikovný, když chceš. Ty Beskydy by stály za to. Už jen výjezd nahoru z Prostřední Bečvy až k Tanečnici (cca 1070 m. n. m.)je velmi klikatý, zajímavý a malebný. Koncem června (poslední týden) je tam skoro prázdno, školy na výlety už nejezdí. Runway v Mošnově (?) také není daleko a věřím, že ubytování by se sehnalo opravdu za lidové ceny, tam si dovedou vážit koruny i ! Je to skromný kraj. A je to uprostřed ČSR....
SmileyCentral.comimage.gifSmileyCentral.comimage.gif

--
17. Září 2007 - 10:34
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Stanu nebo chatce? Jsem šokovánSmích

--
17. Září 2007 - 8:50
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort

Tak penzion Konopiště je skutečně úlet Směju se, v té Myslivně je míst průměrně, záleží, jaká by byla asi účast. Až pojedu o víkendu směr jih, tak zkusím zjistit ještě nějaké možnosti.

Prostorově neomezené řešení je např. na Slapech (Nová Živohošť) - každý ve svém stanu nebo chatce Směju se.

Iček napsal:
to ReJa: Zde: http://www.pension-konopiste.cz/cs/cenik/
mají ceny jako v hotelu Waldorf Astoria, N. Y. C.

a zde: http://hotel-cz.moonface.cz/hotel-benesov-u-prahy-nova-myslivna-cenik.htm zase kapacitu tak velkou, jako jako počet míst ve Smartu od MB

SmileyCentral.comimage.gif

to Tomík010: Stran místa a vzdálenosti si myslím skoro totéž!

to jc: Dík! SmileyCentral.comimage.gif
Novinky.cz

--
17. Září 2007 - 7:47
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

??? ...a co tak ostrava mame tu letiste ktere ma jednu volnou ranvej nemusi se nic pronajimat,krasne hory kde se da pojezdit tedy spanila jizda na pustevny kousek na slovensko aby mohli dojet aji slovaci a vetsina cehunu Směju se tu snad ani jeste nebyla"to byl zert"no take ubytovani by se tu dalo sehnat celkem levne.p.s.pro nas chude ostravaky jsou cechy trocu z ruky Směju se

--
17. Září 2007 - 6:50
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to ReJa: Zde: http://www.pension-konopiste.cz/cs/cenik/
mají ceny jako v hotelu Waldorf Astoria, N. Y. C.

a zde: http://hotel-cz.moonface.cz/hotel-benesov-u-prahy-nova-myslivna-cenik.htm zase kapacitu tak velkou, jako jako počet míst ve Smartu od MB

SmileyCentral.comimage.gif

to Tomík010: Stran místa a vzdálenosti si myslím skoro totéž!

to jc: Dík! SmileyCentral.comimage.gif
Novinky.cz

--
16. Září 2007 - 21:06
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort

Je asi fakt, že ideální to nebude nikdy. Tahle varianta mě napadla, protože tam jezdím z Prahy za človíčkama z Honda-clubu, takže to tam celkem znám Směju se. Aby to bylo trochu blíž, tak pak pak bych měl ještě jeden tip:
Benešov - Konopiště
http://hotel-cz.moonface.cz/hotel-benesov-u-prahy-nova-myslivna.htm

Bohužel tam asi bude trochu problém s letištěm, u Benešova jedno je, ale musím zjisti, zda se dá pronajmout.

Tomík010 napsal:
Asterix napsal:
ReJA: ...ja a pulka clenu z tohoto webu to budem mit pekne daleko (250-350km). Jsem smutný
Idealni by byla Vysocina, tam by to melo byt pro kazdeho napohodu.

A druhá půlka to bude mít blízko, tak v čem je problém? Mrk
Byl jsem na obou srazech, do Brna jsem to měl cca. 300km, a do Luhačovic skoro 400 km.
Kdo bude chtit, tak prijede kamkoliv. Kdo nebude chtit, ten neprijede ani kdyz to bude mit u baraku...

Termín bych nechal možná ještě chvilku otevřený a nebo pak na to udělat anketku.

--
16. Září 2007 - 19:02
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

Asterix napsal:
ReJA: ...ja a pulka clenu z tohoto webu to budem mit pekne daleko (250-350km). Jsem smutný
Idealni by byla Vysocina, tam by to melo byt pro kazdeho napohodu.

A druhá půlka to bude mít blízko, tak v čem je problém? Mrk
Byl jsem na obou srazech, do Brna jsem to měl cca. 300km, a do Luhačovic skoro 400 km.
Kdo bude chtit, tak prijede kamkoliv. Kdo nebude chtit, ten neprijede ani kdyz to bude mit u baraku...

--
16. Září 2007 - 11:21

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".