Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
to ReJa: Ja jsem vsemi deseti pro! Dekuji ze se me aspon nekdo zastal....
Jinak, ja asi moc napomocen byt nemohu. Jedine co bych mohl zaridit je spani v Zelezne Rude. A to je z ruky.... Hlavne tam nevim o zadnem letisti, ani autdromu....Ale kdyby neco, rad pomohu.
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
jc: V pohodě . Angažovat se můžu celkem slušně, znám místní prostředí a jezdím tam na srázky s místním honda-clubem . Zřejmě by byl potřeba ještě tak minimálně jeden organizátor. Pro info sem zkusím do galerie naskládat pár fotek z místního prostředí, někteří už zřejmě i osobně znají prostředí - z mosteckého okruhu.
bývalý majitel
OK, omlouvam se, ze jsem nezminil Tvoji vyjimku Jak moc by ses na priprave srazu v tech mistech dokazal angazovat?
Tomu, ze to pokazdy bude mit nekdo dal, se nevyhneme. Pro mne osobne je podstatnejsi nez jak je to daleko kvalita mista a moznosti programu a taky nabizejici se lidske zdroje
5D 1.8 Comfort
jc: Já jsem uváděl návrh, ale nějak zapadnul kvůli tomu, že je to daleko . Klíny + spanilka přes Krušné hory, letiště Březno a dají se zajistit i buginy a paintball. Případně rezervovat autodrom v Mostě.
5D 1.8 Comfort
Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlel, že OVA je bohužel asi trochu moc z ruky, je to cesta na 5 hodin, což už je docela dost . Co takhle zkusit najít nějaký kompromis třeba kolem Hradce Králové, chápu, že západní Čechy jsou zase opačný konec republiky, ale po Luhačovicích by to byla změna .
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
to jc:
bývalý majitel
Panove skuste navrhnout vlastni reseni - misto, program atd. Myslim ze to nemam do OVy o nic dal nez vy, ale pokud to tam nekdo zoganizuje a ztravi u toho o dost vic casu nez ja na ty ceste tam a zpatky, tak rad prijedu. Navic to co psal Volnas (program, letiste, ...) zni vic nez dobre a prozatim tu nikdo nic konkretnejsiho nenabidl.
Nebo vam to vadi, protoze se chcete podilet na organizaci a nechce se vam tam stejne jako mne jezdit vickrat?
Kdo se hlasi ze zorganizuje sraz v zapadnejsi casti (tzn. v Cechach, ne na Morave)? Klidne si to promyslete, ten pristi sraz doufejme nebude posledni, takze se muze realizovat kazdy z nas. A pokud bude vic navrhu, staci je "jen" poskladat za sebe.
bývalý majitel
Jsem na to stejně jako ty a mnoho jiných, ale buď v klidu doufám že ještě někdo přijde s něčím podstatně rozumějším !
Bohužel je tady silná lobistická skupina z Moravy, která sice tvrdí že přijede kamkoliv, ale opak je pravdou ! Jak to nemají za barákem , tak je to špatně. Vždy se najde se hodně důvodů, proč je to za barákem na Moravě nejlepší.
Bohužel né všichni zdílejí jejich názor
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Z podstaty mé spoluúčasti na organizaci srazu, podporuji každý slušný a realizovatelný návrh. Zatím není důvod k panice. Není rozhodnuto. Klídek!!!! Jsme v diskusi na začátku.
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Ostrava? Hmm, tak snad horsi varianta pro me uz neexistuje... bud to budu mit 400 km nebo 500 km. No holt kompromis, skoda....