Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

tommykk
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006

to ReJa: Ja jsem vsemi deseti pro! Dekuji ze se me aspon nekdo zastal.... Směju se

Jinak, ja asi moc napomocen byt nemohu. Jedine co bych mohl zaridit je spani v Zelezne Rude. A to je z ruky.... Hlavne tam nevim o zadnem letisti, ani autdromu....Ale kdyby neco, rad pomohu. Mrk

--
19. Září 2007 - 17:07
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006

jc: V pohodě Směju se. Angažovat se můžu celkem slušně, znám místní prostředí a jezdím tam na srázky s místním honda-clubem Směju se. Zřejmě by byl potřeba ještě tak minimálně jeden organizátor. Pro info sem zkusím do galerie naskládat pár fotek z místního prostředí, někteří už zřejmě i osobně znají prostředí - z mosteckého okruhu.

jc napsal:
OK, omlouvam se, ze jsem nezminil Tvoji vyjimku Směju se Jak moc by ses na priprave srazu v tech mistech dokazal angazovat?

Tomu, ze to pokazdy bude mit nekdo dal, se nevyhneme. Pro mne osobne je podstatnejsi nez jak je to daleko kvalita mista a moznosti programu a taky nabizejici se lidske zdroje Směju se

ReJa napsal:
jc: Já jsem uváděl návrh, ale nějak zapadnul kvůli tomu, že je to daleko Jsem smutný. Klíny + spanilka přes Krušné hory, letiště Březno a dají se zajistit i buginy a paintball. Případně rezervovat autodrom v Mostě.

--
19. Září 2007 - 13:35
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

OK, omlouvam se, ze jsem nezminil Tvoji vyjimku Směju se Jak moc by ses na priprave srazu v tech mistech dokazal angazovat?

Tomu, ze to pokazdy bude mit nekdo dal, se nevyhneme. Pro mne osobne je podstatnejsi nez jak je to daleko kvalita mista a moznosti programu a taky nabizejici se lidske zdroje Směju se

ReJa napsal:
jc: Já jsem uváděl návrh, ale nějak zapadnul kvůli tomu, že je to daleko Jsem smutný. Klíny + spanilka přes Krušné hory, letiště Březno a dají se zajistit i buginy a paintball. Případně rezervovat autodrom v Mostě.
--
19. Září 2007 - 13:06
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort

jc napsal:
Panove skuste navrhnout vlastni reseni - misto, program atd. Myslim ze to nemam do OVy o nic dal nez vy, ale pokud to tam nekdo zoganizuje a ztravi u toho o dost vic casu nez ja na ty ceste tam a zpatky, tak rad prijedu. Navic to co psal Volnas (program, letiste, ...) zni vic nez dobre a prozatim tu nikdo nic konkretnejsiho nenabidl.

Nebo vam to vadi, protoze se chcete podilet na organizaci a nechce se vam tam stejne jako mne jezdit vickrat? Směju se

Kdo se hlasi ze zorganizuje sraz v zapadnejsi casti (tzn. v Cechach, ne na Morave)? Klidne si to promyslete, ten pristi sraz doufejme nebude posledni, takze se muze realizovat kazdy z nas. A pokud bude vic navrhu, staci je "jen" poskladat za sebe.

--
19. Září 2007 - 12:41
ReJa
Obrázek uživatele ReJa
5D 1.8 Comfort

Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlel, že OVA je bohužel asi trochu moc z ruky, je to cesta na 5 hodin, což už je docela dost Jsem smutný. Co takhle zkusit najít nějaký kompromis třeba kolem Hradce Králové, chápu, že západní Čechy jsou zase opačný konec republiky, ale po Luhačovicích by to byla změna Směju se.

rybiz napsal:
tommykk napsal:
Ostrava? Hmm, tak snad horsi varianta pro me uz neexistuje... bud to budu mit 400 km nebo 500 km. No holt kompromis, skoda.... :-(

Jsem na to stejně jako ty a mnoho jiných, ale buď v klidu doufám že ještě někdo přijde s něčím podstatně rozumějším !
Bohužel je tady silná lobistická skupina z Moravy, která sice tvrdí že přijede kamkoliv, ale opak je pravdou ! Jak to nemají za barákem , tak je to špatně. Vždy se najde se hodně důvodů, proč je to za barákem na Moravě nejlepší.

Bohužel né všichni zdílejí jejich názor Jsem smutnýJsem smutný

--
19. Září 2007 - 12:38
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to jc:

SmileyCentral.comimage.gif

--
19. Září 2007 - 10:20
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Panove skuste navrhnout vlastni reseni - misto, program atd. Myslim ze to nemam do OVy o nic dal nez vy, ale pokud to tam nekdo zoganizuje a ztravi u toho o dost vic casu nez ja na ty ceste tam a zpatky, tak rad prijedu. Navic to co psal Volnas (program, letiste, ...) zni vic nez dobre a prozatim tu nikdo nic konkretnejsiho nenabidl.

Nebo vam to vadi, protoze se chcete podilet na organizaci a nechce se vam tam stejne jako mne jezdit vickrat? Směju se

Kdo se hlasi ze zorganizuje sraz v zapadnejsi casti (tzn. v Cechach, ne na Morave)? Klidne si to promyslete, ten pristi sraz doufejme nebude posledni, takze se muze realizovat kazdy z nas. A pokud bude vic navrhu, staci je "jen" poskladat za sebe.

--
19. Září 2007 - 10:16
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

tommykk napsal:
Ostrava? Hmm, tak snad horsi varianta pro me uz neexistuje... bud to budu mit 400 km nebo 500 km. No holt kompromis, skoda.... :-(

Jsem na to stejně jako ty a mnoho jiných, ale buď v klidu doufám že ještě někdo přijde s něčím podstatně rozumějším !
Bohužel je tady silná lobistická skupina z Moravy, která sice tvrdí že přijede kamkoliv, ale opak je pravdou ! Jak to nemají za barákem , tak je to špatně. Vždy se najde se hodně důvodů, proč je to za barákem na Moravě nejlepší.

Bohužel né všichni zdílejí jejich názor Jsem smutnýJsem smutný

--
19. Září 2007 - 10:04
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

tommykk napsal:

Z podstaty mé spoluúčasti na organizaci srazu, podporuji každý slušný a realizovatelný návrh. Zatím není důvod k panice. Není rozhodnuto. Klídek!!!! Jsme v diskusi na začátku.
SmileyCentral.comimage.gif
--
19. Září 2007 - 10:01
tommykk
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006

Ostrava? Hmm, tak snad horsi varianta pro me uz neexistuje... bud to budu mit 400 km nebo 500 km. No holt kompromis, skoda.... Jsem smutný

--
19. Září 2007 - 8:50

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".