Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
3D 2.0 Plus
mám od: 10.12. 2010
2xicht53
asi jsi nebyl v Luhačovicích - všichni : přiletíme na ufounech, zalétáme na nich a s nimi se zase rozletíme !
a propos' - pro mě by ty sprinty také být nemusely, že ano, ale takový "slalom zručnosti" - mohli bychom to zkusit, není liž pravda ?
5D 1.8 Sport
mám od: 2.3. 2006
Jihočechům se to zase vrátí v úspoře za benzín a čas přepravy.
Mně to je úplně volňaska, ale cítím z diskuze, že mnohým jde o místo, taxem to nadhodil.
P.S. Proč pořád chcete to letiště v místě? Já myslím, že většina stejně přijede autem.
obdivovatel
??? ...no nechci rejpat,ale ta ostrava je za polovinu ceny myslim tim to ubytovani
5D 1.8 Sport
mám od: 2.3. 2006
Co se geografické polohy týče, tak není snad nic blíže středu České republiky než http://www.sport-hotel.cz/. A je to hned u dálnice. Před pár lety jsme tam byli na "sportovním soustředění" a dost se mi tam líbilo. Ubytování v hotelu, srubech i chatkách. Akorát nevím, jestli tam je někde letiště. Třeba je někdo z vás z těchto končin, tak by třeba věděl. Na webu mají fotky ze srazu motorkářů i veteránů, tak na tom něco bude.
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Plzen neni spatny napad! O spani sice nevim, ale pokusim se pozjistit nejake letiste. Kamaradi z hondaclubu tu srazy mivaji, tak se poptam... Ale nebude to hned, nejdriv pristi tyden.
to jc: Asi si na tom byl podobne jak ja, ale urcite mas na poradatelstvi nejake vlohy. Ja na to moc talent nemam
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
rybíz: žádný luxus být nemusí, mělo by to stačit na přespání, stejně se budeme celý den motat kolem autíček.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
to Rybíz: Vhodný termín by nevyžadoval Hogo Fógo (chatky by snad stačily), anóbrž by vhodný termín vyžadoval jen hezké počasí (červen - teplo jako u kamen). Mně by chatka nevadila, pokud by tam nebylo vlhko, plíseň, děravé ložní prádlo a ta malá lezoucí havěť. Rozhodující je také přiměřená, nepředražená cena. V sezóně nevědí, co by za to chtěli. Ámen!
bývalý majitel
Snažím se zjistit jak by to vypadalo u Plzně, našel jsem celkem zajímavou lokalitu, ubytování, letiště, čtyřkolková dráha, atd... Jenom to musím nejprve všechno zjistit a dám vědět
Pak se ještě pokouším najít něco v okolí Vysokého Mýta, kde je taky celkem "zajímavo", http://www.autodromvmyto.cz/ jenom je trochu problém v ubytování.
A s tím souvisí můj dotaz, stačily by jako ubytování Chatky v kempu, nebo to musí být něco "hogo fogo" ?
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
tommykk: Tak je to diskuse, ale už si tě píšu do seznamu, urcite se neco najde . Přiznám se, že netuším, jestli by existovalo něco např. kolem Plzně.
jc: Hodně srazů se taky dělá na Vysočině, což by byl asi nejlepší kompromis, viz:
http://www.honda-club.cz/view.php?id=224
Chtělo by to, aby se zapojilo více lidí, nějak to tu řešíme v úzkém kruhu .
bývalý majitel
tommykk co myslis, kolik jsem toho ja znal z Luhacovic pred srazem?