Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
bývalý majitel
A copak, že by první Pragocentrista???
bývalý majitel
Jednak to zďaleka nie je rozhodnuté, ale treba uznať že voľnas je najaktívnejší, čo sa cení. A po druhé - jak z ruky, veď je to tri hodinky cesty, tiež by si šiel z Prahy, nie?
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Bude to teda vypadat blbě, ale asi budu první odpadlík, do Ostravy je to tak trošičku z ruky.
bývalý majitel
Znie to super, malý okruh miesto slalomu sa mi dosť pozdáva. Práve som sa pozeral a mám to južnou cestou do Mošnova cca 360km (zo severu Prahy), prakticky všetko po diaľnici resp. 4-prúdovke. Čiže časovo by to rozhodne nemalo vyjsť horšie ako do Luhačovíc, naopak skôr lepšie, v hladkom prípade cca 3 hodiny. Takže Vysočína a pod. sú síce polohou výborné, ale Mošnov ako zatiaľ najkonkrétnejší návrh mi pripadá ako bezproblémový.
obdivovatel
??? ...jsem byl kouknout na letiste v mosnove a motokary by nebyl problem zamluvit jen pro nas na 2hodky a sprint by sel udelat i na vice nez 400m.jo a je tam namalovana draha pro motokary tak jsem si ji projel a ma 1000m asi by se tam dala udelat rychlostni zkouska misto slalomu
obdivovatel
??? ...jeeeeeeeeeee ja se zacinam cervenat,ale dekuji
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Ja stojim za Volnasem! Jeho navrh je zatim naprosto cooool!
obdivovatel
??? ...no a jeste me napadlo,ze muzeum v tatre koprivnice taky mnoha lidi nevidela a stoji urcite za podivani
náhodný návštěvník
Vysočina je dobrá! Má někdo na myslí konkrétní místo?
bývalý majitel
Súhlasím, že geograficky optimálne miesto je niekde na Vysočine, ale to nie je jediný relevantný parameter, volňasova ponuka vyzerá inak veľmi zaujímavo. Tiež som za slalom miesto šprintu, prípadne oboje.