Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
bývalý majitel
Iček: Ja uznávam, vytýčiť termín z predstihom je rozumné, ale zase nečakaj že pol roka dopredu Ti budú ľudia schopný sa záväzne prihlásiť.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
to Koly: Jak bys hlasování o termínu řešil Ty? Zvláště když v současné době Ti v sezóně, když Ty si vzpomeneš, během 14-ti dnů nikdo nedá volnou ubytovací kapacitu, protože ji nemá. Má ji dávno prodanou, neboť musí vydělávat. Je tržní ekonomika a na nějaké motoristy, kteří jsou zahledění do svých aut, tak na ty už žádný ekonomicky uvažující management ubytovacího zařízení není zvědavý. Abys to eventuálně dokázal, to bys musel mít obrovské štěstí (a to je riziko, neboť je to mizivě pravděpodobné) nebo obrovské konexe - přítele hoteliéra, který je vstřícný a kapacitu Ti podrží měsíce dopředu, jen tak na čestné slovo.
No?
bývalý majitel
Ja by som hlasoval, ale neviem za čo. Obidva termíny mi úplne rovnako nehovoria nič, v túto chvíľu proste absolútne neviem povedať čo mi vyhovuje viac alebo menej. A myslím, že nebudem sám, takže by som sa nedivil keby tých hlasov tam príliš veľa nebolo.
5D 1.8 Comfort
Hlasujte, hlasujte, hlasujte!
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
mne zatial vyhovuju oba ale uz som hlasoval.
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
náhodný návštěvník
Nou cement
...only the good die young...
5D 1.8 Comfort
to Sau: Jak se jmenoval ten slavný slovácký lidový vypravěč? Kdybys byl žil v jeho době, tož bychom o něm nic nevěděli.
náhodný návštěvník
Já bych nikdy nic podobného neorganizoval, mám špatné zkušenosti s organizováním daleko menších akcí a ne tak něčeho podobného.. Enom ma to překvapilo a vyjádřil sem můj údiv nad tím, já bych na to takto dlůho dopředu nepřistůpil. Zkůšá co si može dovolit, neřekl bych že by hoteliéři v česku byly v situaci že si možů takto vyskakovat.. Nicméně je mě to naprosto fuk, ať si dává termín klidně 2 roky dopředu, že to chce vědět.. Já budu vědět najisto jestli ano nebo ne stejně tak 1-2 dny předem, dýl dopředu určitě, aj kdyby ma někdo mučil..
...only the good die young...
bývalý majitel
Nojo... hotovo. A upravil jsem ten link nahore.
5D 1.8 Comfort
To byl důvod proč jsem to tam nedal!!!! Jestli to jde, smaž to! Osobně bych v tom termínu do Hůrek nejel.