Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Nazdar Voňasi,

zvítězil jsi v anketě o místě srazu a neměl bys riskovat, že budeš terčem všeobecného opovržení v případě, že bys se zřekl odpovědnosti za organizaci srazu. Já jsem byl ten, kdož Tě podporoval, neboť Severní Morava je i můj kraj a Beskydy jsou moje rodiště. Dle již domluvených pokynu o místě srazu v Brně kolem 8:00 hod. ráno v sobotu dne 12. 01. 2008 Tě budeme na seřadišti, které si zvolíme, očekávat a odvezeš nás (já, Asterix a Pegin)do Sibřiny). Tam nás už budou čekat jc, Koly a Gonda a tam se dohodneme na tom, jak to co nejlépe na srazu zorganizovat, abychom se v poklidu dieseláci s benziňáky na 24 hod. sešli a pokecali si a zablbli s našimi auty. Počasí nám bude přát, má být slunečno a až 6°C. Ku srazu mám jednu podmínku, že totiž Luďanovi zalepíš ústa lepicí páskou, aby nám tam nevnášel tu jeho teorii o nesmrtelných plečkách s dieselovými motory. Nota bene ve Fabii. To patří úplně jinam.

Ahoj!

Iček

--
7. Leden 2008 - 0:27
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

Iček napsal:
2 Volňas: Pokud se nepletu, mister Freeman, tak do 15. ledna máš nahlásit počet účastníků a do 31. ledna zaplatit zálohy. Takže v Sibřině najdeme nějaké řešení a od toho se odvine co a jak dál Nechápu To byl také důvod k tomu, že se sejdeme před 15. 01., konkrétně v tu sobotu 12. 01. 2008. Jsem šokován Jestli nemám pravdu, nechám se píchnout rezavým drátem do oka. Mrk Do Pavlovických Hůrek jsem to panu vedoucímu sdělil, že to upřesníme do 15. ledna a uděláš to Ty a po dohodě v Sibřině! STOP :-(

??? ...ok
--
3. Leden 2008 - 18:35
pegin
Obrázek uživatele pegin
5D 1.8 Sport
mám od: 12.4. 2007

já s tím počítám!

--
3. Leden 2008 - 18:12
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

2 Volňas: Pokud se nepletu, mister Freeman, tak do 15. ledna máš nahlásit počet účastníků a do 31. ledna zaplatit zálohy. Takže v Sibřině najdeme nějaké řešení a od toho se odvine co a jak dál Nechápu To byl také důvod k tomu, že se sejdeme před 15. 01., konkrétně v tu sobotu 12. 01. 2008. Jsem šokován Jestli nemám pravdu, nechám se píchnout rezavým drátem do oka. Mrk Do Pavlovických Hůrek jsem to panu vedoucímu sdělil, že to upřesníme do 15. ledna a uděláš to Ty a po dohodě v Sibřině! STOP Jsem smutný

--
3. Leden 2008 - 15:26
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

Iček napsal:

to Koly, jc, Gonda, Asterix, Volňas, Pegin: Máte v kalendáři zatrženo datum 12. ledna/januára 2008 a Sibřinu?
NechápuJsem šokován :
Jednání v Sibřině o stavu příprav a samotné přípravě 2. srazu 8G, který se koná na přelomu V. a VI./2008 v Ostravě Mošnově potažmo v Pavlovických Hůrkách. Nezapomeňte!! Dispozice budou včas!

Kdokoliv z občanů Phy a SČ kraje by se chtěl zúčastnit a připojit se k přípravám, tak smí. Takové iniciativě se meze nekladou.

??? ...nevim,ale zacinam v tom mit gulas ja mel vedoucimu hotelu do 10.1.nahlasit pocet osob to uz vime?
--
3. Leden 2008 - 10:44
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

to Koly, jc, Gonda, Asterix, Volňas, Pegin: Máte v kalendáři zatrženo datum 12. ledna/januára 2008 a Sibřinu?
NechápuJsem šokován :
Jednání v Sibřině o stavu příprav a samotné přípravě 2. srazu 8G, který se koná na přelomu V. a VI./2008 v Ostravě Mošnově potažmo v Pavlovických Hůrkách. Nezapomeňte!! Dispozice budou včas!

Kdokoliv z občanů Phy a SČ kraje by se chtěl zúčastnit a připojit se k přípravám, tak smí. Takové iniciativě se meze nekladou.

--
2. Leden 2008 - 18:20
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Jam mozna, uz je termin znamy?

--
30. Prosinec 2007 - 20:06
King
Obrázek uživatele King
majitel jiné generace

Koukám na ten termín, možná se to bude krýt s Hondayem, a to by byla škoda. No, co se dá dělat, bojkotovali jste ho už loni. Mrk

www.hondaclub.cz

--
30. Prosinec 2007 - 19:44
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

jc napsal:
P.S. Az ted jsem si vsimnul, ze tam byl u obou terminu rok 2007, ale myslim ze to vsichni pochopili.

Ani jsem si nevšiml! Tak jsem chápavý. Mrk
--
17. Prosinec 2007 - 23:06
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

P.S. Az ted jsem si vsimnul, ze tam byl u obou terminu rok 2007, ale myslim ze to vsichni pochopili.

--
17. Prosinec 2007 - 14:27

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".