Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Ja trikrat ano tesim se
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
u mě bohužel platí již avizovaná neúčast . Práci si člověk fakt někdy vybrat nemůže . Budu se těšit na svezení s ostatními v Hořovicích příště
bývalý majitel
Řešil jsem dilema. Zda účast na pravidelném setkání se spřáteleným klubem TTC Colditz nebo UFO sraz. Doma jsme se shodli, že vyrazíme na UFO sraz. Takže nás Martine připiš. Celý program. Pojede i Anička. Dík.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Mám volno tak dorazím,maj tam motokáry i pro důchodce?Takže ano+ano.
bývalý majitel
Přihodil jsem i místo, kam bychom si po motokárách mohli zajet na hambáče (Blackdogs), viz. úvodní příspěvek. Ale pokud někdo příjde s jiným návrhem, nebráním se změně
Hlaste se Ti co pojedou a dejte vědět, zda s Vámi mám počítat na motokáry i večerní restauaci)
bývalý majitel
Ackoliv jsem se tesil, tak svoji ucast nemohu potvrdit, jedeme na svatbu znamych. Bohuzel jsem na to pri planovani nejak zapomnel.
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
A nechcete udělat trasu Praha - Luhačovice? V tom termínu tam budu pravděpodobně v lázních.
bývalý majitel
Hmmm, ja asi nedorazim http://airshow.cz/ ten samej den. Je fakt, ze jako akreditovanej muzu uz v patek a pak klidne v nedeli, tak uvidime
Petr Žitný - LinkedIn
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Ja muzu jenom v ten patek tak uvidis
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
tak situace se mění každým okamžikem = už vychází nejpravděpodobněji tato středa , čas stejný . Ovšem i pátek zůstává ve hře - chtělo by o ale nejméně další dva/tři - v pátek sám nepojedu . A teď jsem fakt zvědav, zda se nějak sejdeme ..