Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Executive
mám od: 19.10. 2014
v provozu od: 12.12. 2008
Já pojedu taky ale jen na ty motokáry, kamarádka má od 18 hodin rozlučku (jede asi na rok do zahraničí) a potřebuju ještě předtím hodit auto domů, předpokládám že budu pít
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Ja kvuli vam nejdu na tenisovej turnaj, tak si toho vazte pojedu od nasich a ne z Prahy, ale stejne me to zene pres Prahu, takze plati to, ze pojedu s vama uz z Prahy
bývalý majitel
To mám ale radost. Pěkná účast.
bývalý majitel
Se nám to začíná rozrůstat
bývalý majitel
Tak jestli můžeme, tak se přidáme Přijedeme do Stodůlek, 2x motokáry a 2x restaurace.
Honza a Lucka
Je ještě někdo, kdo ví, že nepojede skupinovou vyjížďkou z Prahy, ale potká se s námi až v Hořovicích?
bývalý majitel
S největší pravděpodobností pojedeme až do Hořovic.
bývalý majitel
Ahoj, tentokrát se s Pavlínou přidáme
5D 1.4 Comfort
tak tweety nakonec nemůže a Ozz se snad ještě vyjádří
5D 1.4 Comfort
Rikala jsem i Jirkovi tweetymu jestli nechce zase dorazit, tak mu to zkusim pripomenout a jeste Ozz se nam nevyjadril jinak o kolo vas asi nedam, to bych musela nekde mezitim natrenovat a to se nedelo