Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Ja asi nedorazim. Pokud by se to zmenilo, dam vedet. Jinak ve ctvrtek budu vecer klasicky, jako kazdy letni tyden, umyvat na OMV na Radlicke, kdyby nekdo jel kolem.
bývalý majitel
Az budu vedet neco blizsiho k zaloze urcite dam vedet
majitel jiné generace
myslím pokud by nás bylo více než 10, tak jak s tou zálohou, jinak nic-)
bývalý majitel
to JardaBar: Snad Ti to vyjde, probereme úspěchy z F1
to dolby68: Jaké konkrétní instrukce by Tě zajímaly? Všechny potřebné informace jsou v úvodním příspěvku. Tj. časy a odkazy na mapy.cz s přesnou lokalizací, kde a v kolik být
majitel jiné generace
Já určitě. Pojedu na akci poprvé, dá mi prosím někdo instrukce? Určitě motokáry i hambáč pro dvě osoby-) Díky
3D 2.0 Plus
mám od: 1.10. 2014
v provozu od: 28.5. 2007
5.9. mám volno, možná bych se konečně přijel podívat, i na ty motokáry, ale zatím nemohu potvrdit na 100%.
bývalý majitel
Proberu to doma a dám večer vědět. Možná bych vzal i přítelkyni, je tam kousek nějaká obora Liteň, jeleni, daňci.. Tak bychom to možná nějak spojili.
bývalý majitel
Zatim to vypadá na komorní akci Tak snad nám v motokárách Selffinka nenadělí všem kolo V tuhle chvíli je hlášeno 5 osob na motokáry i hambáč, takže podle tohoto počtu budu i rezervovat místo v restauraci.
Pája mi už dával vědět, že by přijel rovnou až na motokáry do Hořovic na 14:00, já se Sellfinkou pojedem asi v poledne ze Zličína vyjížďkou, tak abychom taky byli na 14:00 v Hořovicích.
to Rogger01: Jak to vidíš Ty? Pojedeš s Pájou rovnou do Hořovic nebo přes Prahu?
p.s. Trasa vyjíďky je v úvodním příspěvku.
bývalý majitel
Ja jeste nevim, bohuzel to asi ani nebudu moc predem vedet, tu sobotu je zaroven CIAF v HK, uvidime no
Petr Žitný - LinkedIn
bývalý majitel
Zatim je to 5 lidí na motokáry i na burgera, podle tohoto počtu budu řešit rezervace, pokud se někdo ozve na poslední chvíli může mít smolíka