Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Executive
mám od: 18.11. 2019
v provozu od: 27.8. 2006
Fotky úžasné, akorát .....
<JOKE>
tam vidím nějaké dva vetřelce
</JOKE>
bývalý majitel
Parádní fotodokumentace pánové
bývalý majitel
Krása!
majitel jiné generace
přihazuju
http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=62842
bývalý majitel
Než něco přihodí xenon04. Bylo to super.
bývalý majitel
Bohužel ještě vůbec nevím jak to bude, v září mám povinných 14 dní výrobní praxe na lince... a pak odlétáme s přítelkyní do Říma. Těším se, včera mě Tom namlsal fotkami z Paříže.
bývalý majitel
Upravil jsem úvodní příspěvek, obsahuje už základní informace o příštím srazu "Projížďka - motokáry - hambáč".
Dovolím si požádat nexus_cz o pomoc, při řešení zakončení akce na hambáči v Berouně
bývalý majitel
Myslím, že se to dnes podařilo Počasí parádní, zábava výborná a lidí požehnaně
Tomika nám ukázal své nové R-ko (další červený TypeR v Praze ), zitnyp svou žlutou RX-8, xenon04 ještě nezajetého modrého C9G Tourera, nečekaně nás přepadl Mark s CR-V a stihnul nás i Bully s Lotusem
S Ufem ještě dorazil:
- 2bep
- Selffinka
- Rogger01
- Pája
- Nexus_cz
- Ozz
Zároveň jsme se domluvili, že dáme příště venkovní motokáry v Hořovicích (připravuju detaily).
p.s. Díky xenonovi budou i parádní fotky
bývalý majitel
OK. Za půl hoďky vyrážím.
bývalý majitel
Střecha je jistá, má být 25°C a slunečno, ideální počasí