Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Vzhledem k počasí bych to ve dvě viděl na střeše.
bývalý majitel
Zítra se o tom pobavíme, ale osobně to vidim na Hořovice, případně Pragaarena
bývalý majitel
Taky jsem pro motokary. Radotin je vyzva, dlouho jsem tam nebyl.
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Motokary jedeem musim vas tam zase trosku brzdit, ze?
bývalý majitel
to pilot: Jak už jsem psal včera, tak na zářijový sraz se právě o motokárách uvažuje a sám bych se po dlouhé době rád do Hořovic jel podívat
když se mrkneš na začátek tohoto vlákna (jaro 2012), tak 1.5.2012 jsme spojili Hořovice s moc pěknou vyjížďkou z Prahy přes Břežánecké Údolí a pak přes Sázavu a Vltavu po okreskách do Hořovic Takže něco určitě vymyslíme
Kryté motokáry si můžeme ponechat na podzim
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
bohužel 1.8. makám, ale na některý další sraz bych z OC6 bych nejraději na motokáry do Hořovic = Radotín sice není tak daleko, ale svezení venku v Hořovicích nemá konkurenci ; tedy když na 200cm3 zajedete čas pro zapůjčení 270cm3. A pokud jste tam už někdo jel na 390cm3, tak není co dodat
bývalý majitel
Upravil jsem odkaz na místo konání v úvodním topiku a rozšířil popis, aby i Ti co přijedou poprvé, nás snadno našli ať už budeme na střeše nebo zalezlí dole (sucho/stín)
bývalý majitel
Však ono se to pokaždý tak nějak sleze
Řešit budeme i nějaké to plánování jak opět zpestřit další srazy (září a říjen), někteří by si chtěli dát motokáry
Zároveň bychom asi mohli začít debatovat nad plány na "Vánoční" prosincový sraz (sobota 5.12.2015), že by opět bowling?
bývalý majitel
Koukám, že na okurky docela hojná účast.
5D 1.8 Executive
mám od: 19.10. 2014
v provozu od: 12.12. 2008
Ja pravdepodobne taky