Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
3D 2.0 Plus
mám od: 1.10. 2014
v provozu od: 28.5. 2007
Tak já počasí pojistil, po dlouhé době jsem auto umyl Do Stodůlek je to pro mě zajížďka, ale asi dorazím tam, případně, pokud bych vyrazil pozdě (jedu i s rodinou), počkám někde v Radotíně.
bývalý majitel
Ok, díky za info Lucko
bývalý majitel
Tak, u nás malinká změna, Martine, nakonec dorazíme až na motokáry. Jinak ostatní platí.
Díky a těšíme se. Lucka
trasa z Prahy do Hořovic:
Praha Stodůlky -> Řeporyje -> Zadní Kopania -> Radotín -> Černošice -> Dobřichovice -> Řevnice -> Svinaře -> Skuhrov -> Podbrdy -> Lážovice -> Neumětely -> Lochovice -> Hořovice
trasa z Hořovic do Berouna:
Hořovice -> Řeporyje -> Praskolesy -> Clustina-> pak po silnici 605 přes Zdice a Králův Dvůr -> Beroun Husovo náměstí
Mějte pokud možno u sebe navigace a v nich cílové destinace Hořovice motokáry a Beroun Husovo náměstí. Pro případ, že bychom se rozdělili a někdo by byl nucený dojet sám
Hodily by se nějaké vysílačky, já budu brát 2?
p.s. V rámci zaříkávání hezkého počasí dorazim nejspíš špinavej
3D 2.0 Plus
Jo, zatím počasí vypadá dobře.
bývalý majitel
to JardaBar: Tak to jako opatrně, tady nejsi mezi Jebkařema, aby Ti řeči o britským sráči tak snadno prošly
Zatim to na déšt nevypadá, takže si myslím neni čeho bát a nějaký alternativní plán můžeme vždy vymyslet
3D 2.0 Plus
No to moc velká sranda není, za prvé káry na vodě strašně kloužou a za druhé se špatně ovládají protože zkrátka plyn není dost jemný. Radši když bude sucho . V dešti stejně nejezdím, aby mi ten britskej sráč nezrez .
bývalý majitel
Zatim to vypadá dobře, v sobotu má být sucho a teploty kolem 20°C.
Ale v Hořovicích se jezdí i v dešti, což může být teprve ta správná prdel
3D 2.0 Plus
Jen aby vyšlo počasí ...
bývalý majitel
Ještě k motokárám
Řada z Vás to už asi zná, ale osobně doporučuju se sebou mít něco na převlečení. Občas se může stát, že se v motokáře člověk trochu umaže.
Helmy na místě půjčují a lze tam zakoupit i kukly (snad 80,-/ks).
Doufám, že se už těšíte