Hledat |
Servis ALDA, Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany), Aleš - 723 133 134Servis ALDA Aleš alias ALDA nabízí všem Hondařům servisní služby a jedinečné ceny na originální náhradní díly Honda v ČR. Při své 13ti-leté praxi, co by mechanik v autorizovaných servisech značky Honda, získal mnoho zkušeností nejen se staršími, ale především s novými vozy (2006+). Jeho práce se vyznačuje vysokou kvalitou, za kterou osobně ručí. Díky kvalitním a zaručeným partnerům je schopen zajistit kompletní škálu servisních prací od výměny brzdových destiček až po generální opravu převodovky. Nabídka služeb ve zkratce: - pravidelné servisní prohlídky - neprovádí tuning!!!!!! - dodávka originálních autodílů a doplňků Honda se slevou 40% pro všechny ! Zkrátka zavolejte a přesvědčte se sami. Lokalita: Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany) PS: Kontakt pouze telefonicky, počítač využívá jen velmi výjimečně a po předchozí domluvě. Vložil shamania, 21. Červen 2011 - 13:38
|
bývalý majitel
Dneska jsem byl u Aldy, sice jsem mu vypadl z kaledáře a musím k němu znovu, ale aspoň fotka, kde ho hledat.
Orientační bod je prodej mobilních domů (hned za ulicí označující vesnici Míronice) u nich slepou ulicí nahoru po "štěrkové" k domu připomínající hezký statek...viz fotka
bývalý majitel
On to pocita na ukony, ne na cas.
bývalý majitel
U Aldy stojí hodina servisu přiližně stejně nebo o trochu více než v autorizované Hondě.
5D 2.2 Executive
mám od: 13.12. 2013
v provozu od: 20.6. 2007
kolik kč na hodinu?
bývalý majitel
Nakoniec to bol strhnutý šteft. Ostatné boli už tiež ko, takže sa vymenili všetky, tak dúfam, že to bude ok.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Zkus závitové očko 12 1.5 stoupání a protočit závit,mě to pomohlo.
bývalý majitel
Ide o ohnutý seft na náboji predného ľavého kolesa. Možno bude poškodenie väčšie ale zatiaľ čo som len skúšal tak na ten šeft neviem našróbovať maticu.
bývalý majitel
Obávám se, že už na dovolené je. Co přesně potřebuješ na autě udělat? Možná by šel využít Dany.
p.s. Zkus případně Danymu zavolat v pondělí po 17:00.
bývalý majitel
Neviete od kedy ma Alda dovolenku? Potreboval by som narovať seft na náboji kolesa. Pokiaľ by to nebolo možné tak vymeniť celý naboj do piatku.
3D 2.0 Plus
mám od: 8.3. 2014
v provozu od: 17.2. 2010
Alda ma dovolenou do 11.8.