Hledat |
Servis ALDA, Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany), Aleš - 723 133 134Servis ALDA Aleš alias ALDA nabízí všem Hondařům servisní služby a jedinečné ceny na originální náhradní díly Honda v ČR. Při své 13ti-leté praxi, co by mechanik v autorizovaných servisech značky Honda, získal mnoho zkušeností nejen se staršími, ale především s novými vozy (2006+). Jeho práce se vyznačuje vysokou kvalitou, za kterou osobně ručí. Díky kvalitním a zaručeným partnerům je schopen zajistit kompletní škálu servisních prací od výměny brzdových destiček až po generální opravu převodovky. Nabídka služeb ve zkratce: - pravidelné servisní prohlídky - neprovádí tuning!!!!!! - dodávka originálních autodílů a doplňků Honda se slevou 40% pro všechny ! Zkrátka zavolejte a přesvědčte se sami. Lokalita: Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany) PS: Kontakt pouze telefonicky, počítač využívá jen velmi výjimečně a po předchozí domluvě. Vložil shamania, 21. Červen 2011 - 13:38
|
4D 1.8 LS
mám od: 1.12. 2011
v provozu od: 13.11. 2008
no jen sem chtel kouknout jak je na tom vzduchac mno jenze na 6gecku sem kvuli tomu nic odpojovat nemusel..tak sem si svitici kontrolku privodit nemohl..tady uz clovek musi odpojovat jak trubka jinak ten dekl nesunda..no a to,ze sem nechal klicek v I.poloze mi fakt nedoslo..az potom co to udelal po diagnostice Ales a chyba opet uz po smazani znova vyskocila sem si uvedomil,ze sem nechal zase klic v I.poloze..no netvaril se moc nadsene coz chapu-jeste ze je to dobrej chlap jinak by to s nim trisklo o zem ale tak aspn bylo jasno vo co slo
bývalý majitel
Jake cidlo jsi odpojoval? Btw v Intercars (Vestec) jsem v poslednim pulroce koupil nekolik dilu za hodne dobre ceny, ale jsme tam jako firma (s malym odberem).
4D 1.8 LS
mám od: 1.12. 2011
Tak musim opet doporucit - az nedoptarenim u Alese sme zjistili,ze svitici kontrolku motoru sem si privodil vlastne sam /odpojenim cidla ve chvily kdy sem ja pako mel klicek v I.poloze/..udelal mi diagnostiku a smazal vsechny chyby tak jak se slusi a patri - kontrolka motoru sice ted rovnou nezmizi po 20s zapnuti klicku do II. polohy tak jak to delala driv,ale jeste si 5x blikne lec podle navodu je to tak jak to ma byt jde o nejakou diagnostiku..s Alesem sem prijemne pokecal a zmakl to vse vlastne par minut po mem telefonatu takze promntne
Az na to,ze sem malem zaplatil pokutu za rychlost mestakum cestou k nemu a po odjezdu od nej mi zacala svitit zlute kontrolka oleje a tudiz sem musel jeste navic koupit litrik na dolevani v Intercarsu za neuveritlnou cenu 350kc za litr to byl uplne vsedni den
takze zase vrele doporucuju zajet s autem k Alesovi a vrele nedoporucuju cokoliv odpojit pri zapnutem klicku
bývalý majitel
Naucime ho menit zpravu v hlasovce?
bývalý majitel
Mělo by být vše OK, Alda měl pár dní dovolenou, tak vypnul mobil. Dnes už by měl být k zastižení.
bývalý majitel
Tak jsem chtěl Aldu taky zkusit - budu mít 140tis km - ale má nedostupný telefon už 2. den. Tak že by mi nezbyla zase než ta RnL? Víte někdo něco o něm?
5D 2.2 Sport
mám od: 17.4. 2009
Za mesiac ma caka garancka po 3 rokoch, ked to nema vplyv na zaruku, tak po Roudnici a Koline tentokrat vyskusam Aldu, mam to rozhodne blizsie. Dam vediet, jak ot dopadlo
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Hlavator: jestli myslis to, ze mam vic jak tri roky stare auto, tak ano - mam petiletou. Jinak ohledne ztraty zaruky viz Bully.
bývalý majitel
Hlavator:
dneska uz prece neni nutnost provadet garancni prohlidky jenom v autorizovanem servise, v cele EU tohle zacalo platit nekdy v 1. polovine r. 2010. O zaruku se tim neprichazi.
mas prodlouzenou zaruku..? nebo je to na vecech na ketere je zaruka delsi? BTW: tim,ze ti delal na aute on nezttratil si nahodou zaruku?