Hledat |
Servis ALDA, Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany), Aleš - 723 133 134Servis ALDA Aleš alias ALDA nabízí všem Hondařům servisní služby a jedinečné ceny na originální náhradní díly Honda v ČR. Při své 13ti-leté praxi, co by mechanik v autorizovaných servisech značky Honda, získal mnoho zkušeností nejen se staršími, ale především s novými vozy (2006+). Jeho práce se vyznačuje vysokou kvalitou, za kterou osobně ručí. Díky kvalitním a zaručeným partnerům je schopen zajistit kompletní škálu servisních prací od výměny brzdových destiček až po generální opravu převodovky. Nabídka služeb ve zkratce: - pravidelné servisní prohlídky - neprovádí tuning!!!!!! - dodávka originálních autodílů a doplňků Honda se slevou 40% pro všechny ! Zkrátka zavolejte a přesvědčte se sami. Lokalita: Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany) PS: Kontakt pouze telefonicky, počítač využívá jen velmi výjimečně a po předchozí domluvě. Vložil shamania, 21. Červen 2011 - 13:38
|
bývalý majitel
Nejde o to zda to clovek zvladne nebo nezvladne, nekdo to zkratka nechce delat nebo nemuze, proto tu servisy jsou. Nicmene zrovna zde mi to prijde jako docela vysoka castka.
majitel jiné generace
Vyměna chladící,brzdové,spojkové kapaliny. Dále olej převodovka, seřízení ventilů, čištění zadních brzd, promazání spojkového pedálu,čištění pylového filtru, výmena svíček ( vlastní ) + řešení problému klepání vzadu ( nevyřešeno ) - to vše před rokem u Danyho za rovné 3000 kč...Takže Alda asi drahý, ale nehodlám nikoho soudit.
5D 1.8 Sport
mám od: 29.8. 2015
v provozu od: 1.6. 2006
no taky mi to přijde jako raketa. olej, filtry a svíčky si vymění sám každej normální chlap co neni totálně levej a vyměnit převodový olej neni taky žádná maturita, návodů je všude hodně. navíc ke všemu ti stačí malý plácek a jeden hever. ty ventily a zbytek budiž, ale to pak seš uplně na jiný částce... řekněme do 2tis. za práci a to je možná hodně. navíc platit servisu materiál v podobě olejů je zhovadilost, mají to ve velkých barelech ale chtějí za to jednou tolik co koupíš na netu (stejná značka podotýkám)
bývalý majitel
Vzhledem k tomu, ze svicky i olej jsou po netu za par Kč mi to zase takova skvela cena neprijde.
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Motorovy olej, prevodovy olej, olej/vzduch/pyl filter, 4 x svicky, tesneni vika ventilu.
Prohlidka, serizeni ventilu, ostatni prace.
bývalý majitel
Co vše v tom bylo?
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Po tom co jsem se k Aldovi objednal, jsem si chtel zjistit orientacni ceny servisnich praci pri 120 tisich km a docela jsem se lekl co jsem zde nasel za kritiku.
Nicmene prohlidka probehla v poradku. Cena vice nez prijatelna - velky servis ( 9500 Kc, po zaokrouhleni spokojenosti nahoru ). Ukazka menenych dilu, vysvetleni co a jak, odvoz na metro. Za me stale
bývalý majitel
a je to tady, odstartovano...popravde uz se budu snazit k nemu taky nejezdit, ty ceny co si rika jsou prinejmensim zvlastni - vlastni zkusenost.
bývalý majitel
Nepekne cteni, bohuzel ceny jsou po prestehovani do nove dilny kolikrat opravdu velmi vysoke a to ze Alda zapomene na cloveka, se kterym je domluven na servis se mi uz take stalo. Navic pokud ted padl i benefit slev z OEM dilu a prodlouzily se i casy jejich dodani, zakazniku ubude.
bývalý majitel
Uf Martine, to ti teda povím, že není vůbec hezký čtení ...
Je pravda, že cena byla kolikrát diskutovaná i na 8G srazech.
No nic dokud bude poptávka bude i nabídka