Hledat |
Servis ALDA, Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany), Aleš - 723 133 134Servis ALDA Aleš alias ALDA nabízí všem Hondařům servisní služby a jedinečné ceny na originální náhradní díly Honda v ČR. Při své 13ti-leté praxi, co by mechanik v autorizovaných servisech značky Honda, získal mnoho zkušeností nejen se staršími, ale především s novými vozy (2006+). Jeho práce se vyznačuje vysokou kvalitou, za kterou osobně ručí. Díky kvalitním a zaručeným partnerům je schopen zajistit kompletní škálu servisních prací od výměny brzdových destiček až po generální opravu převodovky. Nabídka služeb ve zkratce: - pravidelné servisní prohlídky - neprovádí tuning!!!!!! - dodávka originálních autodílů a doplňků Honda se slevou 40% pro všechny ! Zkrátka zavolejte a přesvědčte se sami. Lokalita: Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany) PS: Kontakt pouze telefonicky, počítač využívá jen velmi výjimečně a po předchozí domluvě. Vložil shamania, 21. Červen 2011 - 13:38
|
bývalý majitel
Nemuzes ocekavat ze za praci (a dobrou!) bude uctovat castku pod cenou a navic je ta castka za servis po 80 tkm vyborna, zkus jit do autorizovaneho servisu a uvidis hned rozdil.
Ted si od Alese kupuju dalsi kompletni sadu brzd- tentokrat na Accorda, pekna cena jako vzdycky
v provozu od: 28.11. 2008
Servisni ukony k 80 000km - 3500Kc + vlastni olej. Uprimne jsem cekal trochu min, ale i presto jsem spokojen, protoze objevil nejaky zavady na reklamaci, kterych bych si ja (a pravdepodobne i kluci v Koline) nikdy nevsiml.
bývalý majitel
Kdybych vedel, ze to je tvoje, strcil bych ti neco za sterac
Vymenoval mi silentbloky a par veci na brzdach, spokojenost.
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Tak první zkušenost za mnou a to velmi pozitivní! Zpětné zrcátko vyměněno a suma sumárum za 3500Kč oproti cca 6500 v Hondě a to mi ještě jako bonus rozleštil jeden takovej velkej škrábanec. Závěrečný pokec o autech (hlavně o tom vašem) při předávání je samozřejmostí
Myslím, že lepší alternativu k Chodovu jsem si ani nemohl přát. Dokonce lepší než i Kolín Doporučuji.
bývalý majitel
Taky od nej neco mam, ceny skutecne bezkonkurencni