Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
Doufal jsem v neco vic, zatim zklamani. Snad bude euro hatch jinej.
bývalý majitel
Tady máme oficiální představení pro Ameriku od Kinga. Já zůstávám skeptikem a počkám si až co bude stát na našich salónech za rok či dva.
bývalý majitel
ten audinacky 1.4 tsi nie je ziadna vyhra.
ale mercedes 1.8 turbobenzin bola uz celkom zaujimavav divocina...
bývalý majitel
No doufat můžeme
Případně Accord 8G 2,4 či Legend 4G 3,7 V6 už začínaj být taky za hezký peníze
bývalý majitel
Nevím, myslím si, že 1,5 turbo by nemusel být špatnej motor, když uvážím, že ostatní přeplňovaný motory v dnešních autech jsou kolem 1,2... Taky bych byl asi radši za starou dobrou atmosféru, ale myslím, že v případě Hondy ty motory budou krapet o něčem jiným než u konkurence
bývalý majitel
Po delší době koment, co mě pobavil Naštěstí chvíli potrvá, než se objeví nová generace, takže čas na našetření tu asi bude
bývalý majitel
Upřímně a na rovinu, takový 1.2TSI od koncernu se 77kw jede pocitově velmi dobře.
Pokud bude zachován počet 4 válců a přidá se Turbo, tak si myslím, že kam se hraje 1.8iVtec.
Prostě tomu auto to výkonově pomůže, krouťáku rozhodně. Servis turba je druhá věc...
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
No slintám,říkám ženě,prodáme 3ufa,najdeš si třetí práci a příští rok na vánoce ho chci pod stromeček:odpověd ,dostaneš poukaz do Bohnic.
bývalý majitel
ja sa na turbo benziny tesim. s lahkou nohou krasna spotreba a ked sa roztoci turbo, tak to bude divocina...k tomu 8 rokov premium zaruka, tusim plati aj na turbo...
trochu sa ale obavam ze 1.5 s turbom bude dobre len na papieri, chcelo by to aspon 1.8
bývalý majitel
Zkušenost s CTR9G resp. "Rohama" ukázala, že než se objeví seriový kousek nemůžeme věřit ničemu, ani prvku, na kterém Honda postaví velkou část různých trailerů a upoutávek. Takže si počkáme a uvidíme.
Honda s HR-V, CR-V i nový Jazz drží trend, že EU je cca rok za Japonskem a USA. Takže pokud bude C10G v roce 2016 v USA, tak mi se dočkáme 2017.
A motory, bohužel éra Turbo VTEC přichází...