Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
O to vic od R18 v 8G, v devitce je pry desne lina...
bývalý majitel
Presne tak, jestli to bude mit 130 nebo 150 prifouklych koni je uz fuk. Cim dal tim vic fandim Mazde, ktera ukazuje, ze to jde i jinak.
Myslim ze nekteri majitele 8G a 9G budou mit mensi motivaci k obmene, dost mozna jim auto zustane dyl a pak stejne utecou jinam
bývalý majitel
Martine, na ty ojetiny jsem koukal vcera a de fakto zminoval jen potrebu u toho nekolikanasobneho motoru roku 1.0 ecoBoost menit olej v kratkych intervalech, docela me to prekvapilo.
bývalý majitel
Nejde o výkon, tam snad níž nepůjdou, ale nechci turbomotor. Zatím se mi se žádným turbem nejezdilo dobře.
bývalý majitel
Myslím si, že zatim můžeme zůstat úplně v klidu. Jsou to všelijaké dohady různých novinářů. Počkáme si, až se objeví reálné specifikace oněch motorizací z různých trhů a chleba se bude lámat na specifikaci pro EU.
Jednou se mluví o tom, že mrzák 1,0VT bude mít 130k, pak 140k. U 1,5VT se ty výkony také uvádějí v rozmezí 130k - 177k.
Bohužel doba vyhoněnejch chcípáků už zasáhla i japonské automobilky a osobně jsem moc zvědavej na to, jak se tyhle motorizace začnou osvědčovat u 4-5let starých ojetin se 100tkm na hrbu. Aby to nebylo jako v posledních Bazarovkách na Streamu, kde je hodnocen Focus 3.generace a cenami ověnčený mrzák 1,0 Ecoboost neni zrovna doporučovaný jako držák s dlouhou a bezproblémovou životností. Osobně se tomu vůbec nedivim.

bývalý majitel
Hmm, zřejmě nezbyde, než jít "o dům dál"
bývalý majitel
Takže Civic 10G bude mít pro EU foukanou 1.5 o výkonu 130HP? Ach jo, kde je ta konkurenční výhoda v podobě výkonu, jako tomu bylo u 8G. :-/
bývalý majitel
To uz vypada lip, ale na smrti hondich atmosfer to nic nemeni.
5D 2.2 Sport
mám od: 21.10. 2012
v provozu od: 13.11. 2006
Ešteže bude aj niečo takéto.
http://www.motorauthority.com/news/1096517_2018-honda-civic-type-r-rendered?fbfanpage
bývalý majitel
A všichni budem dělat "Pou" Jupí...