Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
JC plně s tebou souhlasím,asi nezbude než počkat až to STK zruší a to bude doufám trvat dlouho.
bývalý majitel
Ze bych s tim prodejem pockal nez bude UFO uplny veteran?
bývalý majitel
Tak . A to znamená, že současné musí sloužit tak dlouho, dokud se úplně nerozpadne.
bývalý majitel
9G je hlavně ošklivá
bývalý majitel
Obráceně, 9g. má těžší převody. Má zároveň menší odpor vzduchu, takže dosahuje větší maximálky, ale zrychlení má určitě 8g lepší.
majitel jiné generace
u 8g zasáhl omezovač u dvojky ve 104km/h a u 9g ve 101km/h. Zrychlení z 0 na 100 u 8g 8,9 u 9g 8,7. Stejnou otázku jsem dával i dealerovi Honda ve Varech, kde jsem si 9g objednával, že jsem slyšel, že je línější a on mi odpověděl, že je to nesmysl. Doufám, že se někdy sejdeme na srazu, svezeš se a řekneš svůj názor-)
bývalý majitel
Jsi prvni, od koho tohle slyslim. Vzhledem k eko skrceni a delsimu zprevodovani, tomu ale moc neverim.
majitel jiné generace
Měl jsem 8g a teď mám 9g po faceliftu a za sebe můžu říct, že je o trochu živější než 8g, tedy aspoň mezi osmičkou, co jsem měl já. Na místech kde jsem jezdil s osmičkou 180, devítka jede 188. Nevím jestli je rozdíl mezi devítkou před faceliftem a po faceliftu. Výkonově jsou samozřejmě stejně.
bývalý majitel
To mi reklo nezavisle na sobe nekolik majitelu 8G co s 9G jelo. Pak take nekolik znamych z rad motoristickych novinaru a v neposledni rade to v testu zminoval i Honza Koubek s tim, ze testoval i 8G a jela lepe. Ze v 9G uz by ten motor nechtel...
majitel jiné generace
a to ti řekl kdo???