Zdravím,
Mám v plánu koupi civika 5D ojetého přímo od hondy má nalítáno 173 000 km, zajímalo by mě jak je tento motor na tom s životností, znám naftaky co nalítaly klido přes 600k ale tady u toho auta nevím. díky předem za odpověď (jedná se už o model po faceliftu)
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Neboj se nic, já kupoval vždycky diesely přes 120.000km a nikdy mě nenechaly ve štychu. Navíc ten modrej z odkazu vypadá vážně zachovale, a jestli má skutečně najeto jenom to co tam píšou, tak bych do toho šel. Vydrží ti bez problémů dlouhá léta.
čekatel
tak se lidi domluvte člověk neví co si má myslet rád bych toho ropaka jelikož za méně peněz více muziky ale jestli opravdu takhle odchází tak i to beno nebude pro mě neštěstí , doteď honím vectru B 74kw beno
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
JOE: po 200tis. je auto na odpis? Nedal sis toho metanolu nějak moc?
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006
Na základě zdejší diskuze přemýšlím, proč vlastně někdo kupuje diesel? Pořizovací cena o 50, u 9G dokonce o 70 tis vyšší a po 200 tis km, je auto na odpis To se vyplatí!
LPG!
čekatel
projel jsem to na http://www.cardetect.cz/ a vše ok tak snad to není nějaká čorka
majitel jiné Hondy
Jelikož je to dovoz, tak historii u nás nezjistíš. Zkoušel jsem to u svého, který je z DE a bohužel to neumí zjistit. Pouze ČR a SR, prý nemají ty databáze nějak propojený s ostatními státy. Základní věci, jako jestli není kradené nebo na něj není nějaký leasing, se z Vinka dají zjistit i přes net.
bývalý majitel
to Dj.raptor: Tohle je na tuty Sport Takže skoro kompletní výbava Dokonce moje 2. nejoblíbenější barva
Zbývá dozjisit jestli auto má nebo nemá filtr pevných částic, ale MY09 by ho snad mít neměla. A pak samozřejmě důkladně prohlédnout a projet.
Určitě si nech přes VINko auto zkontrolovat přímo u Hondy.
to Dejv: Trochu nepřesnosti v popisu, nic neznámého u autobazarů
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Je to pěkné, jako nové. Jen nevím, co to je za uváděnou funkci "aut. aktivace výstražných světlometů". Jak to funguje, to mají všechny civy? A dále ve výbavě uvedený "zadní stěrač"... LOL, tak ten tam nenajdeš, ani kdyby to byla executive, to se vsadím.
čekatel
jaks to popsal řek bych ze sport odkaz zde http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=0479&ki=1095&amb=E&odkud=T&ver=1349887826
bývalý majitel
Je to už model MY09, tedy po faceliftu.
Pošli případně odkaz na inzerát nebo se detailnějc rozepiš o výbavě, pak lépe určíme zda jde o Comfort/Sport/Executive
Comfort je základ.
Sport má navíc: přední mlhovky, couvací senzory, dešťoví a světelný senzor.
Executive má navíc: xenony a prosklenou střechu.
Vyhřívání sedaček se nelišilo ani tak dle výbavy jako spíše dle určení pro konkrétní trhy. Pro Severské země bylo od verze Sport a pro Západní Evropu nebyly třeba vůbec. K nám se vozilo jednou to a podruhé zas něco jiného, takže je v otázce vyhřívaných sedadel trochu zmatek