8G stretnutie 2011

Trio Iček , Shadow, JUMBIK5 a rodinný príslušníci
absolvovalo krásny rodinný víkend v malebnom prostredí južnej Moravy. Boli sme obzrieť historické a kultúrne pamiatky vo Vranove nad Dyjí a okolí. Bol to fantastický predlžený víkend kde sa nám podarilo absolvovať návštevu pamiatok: hrad Bítov, zámok Vranov, Vranovská priehrada, Moto muzeum a dinopark.
Boli sme ubytovaný vo velmi príjemnom rodinnom penzióne Anita www.anita-vranov.cz , kde sme sa stretli s velmi ochotnou pani domácou a s kvalitou poskytovaných služieb sme boli nadmieru spokojný.
Pri večernej grilovačke sme sa zhodli , že toto je to pravé miesto kde chceme usporiadať naše
8G stretnutie 2011. Teda konkrétne v termíne 10-12.6.2011. Okolie poskytuje široké možnosti programu. samozrejme by sme sa venovali aj tradičným súťažiam, ale pridali by sme aj niečo nové. Pre pánov máme krásny bonus vo forme exkurzie vo Vranovskej vodnej elektrárne postavenej v rokoch 1930 - 34, kde sú podnes deň funkčné turbíny.
Nakolko je ubytovanie v penzióne limitované na 55 osôb, vyzývam záujemcov aby ma kontaktovali do SZ.

Za ička, shadowa
JUMBIK5

PS: podporte unlock ička a shadowa u nášho admina

Vložil Jumbik5, 30. Srpen 2010 - 19:16

Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

volňaska napsal:
Jumbik5 napsal:
Nazdar.

POZOR !!! Toto nie je oficiálny zraz. Organizáciu zrazu prenechávame ďalším. Na margo Jeseníkov si myslím že trápne neboli.

Vranov je vyslovene o rodinnom stretnutí, možno tých starších nezávodeniachtivých. Pokiaľ bude oficiálny zraz radi sa zúčastníme.

Asi tak na vysvetlenie...

no je zas zajimave ze je to v terminu co se vetsnou porada sraz!?
p.s. nedelejte ze me vola

Nikdo ho z teba nerobí, nikde som tu nenašiel že tento termín je rezervovaný pre "velký zraz". Zrazy pokial sa pamätám boli posledný májový víkend. termin ktorý som zvolil je jediný ktorý mne v tom čase vyhovuje. Ak ste sa dohodli že 5 zraz bude 10-12.6.2011 tak ste to tu mohli vycapiť a riešil by som to inak. Informujem všetkých o našej súkromnej aktivite 10 mesiacov dopredu. Kto che ten príde, kto nechce tak nie. Tiež budem rád keď bude zase velký zraz o 80 a viac vozoch, ale láskavo mi nediktujte či idem robiť súkromnú párty. To si mám akože pýtať požehnanie keď chcem v októbri spraviť stretnutie v demänovskej doline viz. Obnovenie velkomoravskej ríše.
Je to tu snáď o dobrovolnosti, alebo niekto vlastní patent na zraz?
Súhalsím s padamom ak sa stretneme v oktobri v demenovskej a pridá sa niekto ku mne kto podá návrh na usporiadanie 5 zrazu tak rád pomôžem, ale sám do toho nejdem. Mám ideu na 5 zraz, ale na Slovensku.

--
31. Srpen 2010 - 17:40
Ghost
Obrázek uživatele Ghost
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2010

Nazdar lidi. Nejsem tady mezi Vámi dlouho, ale jak vidím a usuzuji dle předchozích půtek už je to zase tady. Zřejmě místní folklor a snad jen proto je dobré stránky navštívit. Jsem nadšen To je na román. Andílek

Je to snad jedno kdo, kdy, co a jak. Lidi by se měli bavit a o to jde snad především.

P.S. Protože oblast kolem Vranova je mi blízká a věšinu času trávím na jižní Moravě, snad mi to vyjde, bude-li místo, napřesrok se s některými setkat. To se zapije

--
31. Srpen 2010 - 14:57
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Zajímavé je, že se vám nechce pořádat sraz, ale setkání ano a to shodou okolností v předpokládaném termínu srazu 2011.

Vyzývám vás v rámci udržení soudržnosti komunity k předložení návrhu 8G srazu 2011, jak jsem již avizoval ve vlákně http://8g.hondaclub.cz/forum/setkan-i-8g, tj. návrh do 31.12.2010 a hlasování do 15.1.2010. Detailní podmínky vydám do konce září, ale v podstatě budou totožné s podmínkami 2010. Tj. jediný parametr který je pravděpodobně nedostatečný na vašem setkání je kapacita jen pro 55osob, věřím ale, že se v okolí najde ještě nějaká ubytovací kapacita pro očekávaný počet 80-100 lidí.

Jinak jestli to chápu správně tak zmiňované soutěže mají účel zabavit účastníky, takže z mého laického pohledu nevidím žádný rozdíl mezi setkáním a srazem.

--
31. Srpen 2010 - 13:54
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

Jumbik5 napsal:
Nazdar.

POZOR !!! Toto nie je oficiálny zraz. Organizáciu zrazu prenechávame ďalším. Na margo Jeseníkov si myslím že trápne neboli.

Vranov je vyslovene o rodinnom stretnutí, možno tých starších nezávodeniachtivých. Pokiaľ bude oficiálny zraz radi sa zúčastníme.

no je zas zajimave ze je to v terminu co se vetsnou porada sraz!?
p.s. nedelejte ze me vola
--
31. Srpen 2010 - 13:16
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Bude odtamtud DVD? Jsem nadšenSrdceJaponec

Přeji každému slunce v mysli, pohodu v duši a rozum v hrsti.

--
31. Srpen 2010 - 10:23
Jumbik5
5D 2.2 Executive

Nazdar.

--
31. Srpen 2010 - 7:46
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

nechci rejpat,ale at to nedopadne jak letos.
ono muze dat nekdo lepsi navrh a bude to stejne trapne jak to bylo s vasim setkanim v jesenikach.
POZOR NA TO,TO UZ TU BYLO

--
31. Srpen 2010 - 7:11
Jumbik5
5D 2.2 Executive

IMG_0739.jpg

Penzion ANITA

IMG_0722.jpg

--
30. Srpen 2010 - 22:05
Jumbik5
5D 2.2 Executive

Budeš vítaný, objednávky budem robiť v zime

--
30. Srpen 2010 - 19:40
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

jé je, tak to jste mě potěšili výběrem, na Želetavce a Vranovské přehradě a okolí jsem stávil v 16ti letech jeden z nejlepších týdenních výletů na střední škole, rád bych se tam opět podíval Palce nahoru

Spritmonitor.de

--
30. Srpen 2010 - 19:34

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".