8G stretnutie 2011

Trio Iček , Shadow, JUMBIK5 a rodinný príslušníci
absolvovalo krásny rodinný víkend v malebnom prostredí južnej Moravy. Boli sme obzrieť historické a kultúrne pamiatky vo Vranove nad Dyjí a okolí. Bol to fantastický predlžený víkend kde sa nám podarilo absolvovať návštevu pamiatok: hrad Bítov, zámok Vranov, Vranovská priehrada, Moto muzeum a dinopark.
Boli sme ubytovaný vo velmi príjemnom rodinnom penzióne Anita www.anita-vranov.cz , kde sme sa stretli s velmi ochotnou pani domácou a s kvalitou poskytovaných služieb sme boli nadmieru spokojný.
Pri večernej grilovačke sme sa zhodli , že toto je to pravé miesto kde chceme usporiadať naše
8G stretnutie 2011. Teda konkrétne v termíne 10-12.6.2011. Okolie poskytuje široké možnosti programu. samozrejme by sme sa venovali aj tradičným súťažiam, ale pridali by sme aj niečo nové. Pre pánov máme krásny bonus vo forme exkurzie vo Vranovskej vodnej elektrárne postavenej v rokoch 1930 - 34, kde sú podnes deň funkčné turbíny.
Nakolko je ubytovanie v penzióne limitované na 55 osôb, vyzývam záujemcov aby ma kontaktovali do SZ.

Za ička, shadowa
JUMBIK5

PS: podporte unlock ička a shadowa u nášho admina

Vložil Jumbik5, 30. Srpen 2010 - 19:16

kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

... ale, že mu na to všichni hned skočíte Vyplazuju jazyk ... ať si dělá co chce, organizuje co chce, píše co chce, proč ne, zbytečně se hádáte ...

PS: pro ty co netušili, jako já, co to je mobbing - wikipedia :

Mobbing označuje nejrůznější formy znepříjemňování života na pracovišti. Charakteristická je pro ně skrytost, rafinovanost a zákeřnost....

pepavasa napsal:
2 break307 alias Iček: Nedáš si pokoj a nedáš, jak malej kluk! To už je snad mobbing!

178798_5.pngmyau.gif

Spritmonitor.de
--
3. Září 2010 - 16:05
pegin
Obrázek uživatele pegin
5D 1.8 Sport
mám od: 12.4. 2007

plánovat neformální setkání na dobu, kdy bývá každoročně klubový sraz, se mi zdá přinejmenší také jako provokace. Myslím, že za takových okolností se nikdo do organizace oficiálního srazu nepohrne a já za sebe nedám přednost setkání před 5. srazem, i kdyby se 5. sraz nekonal

--
3. Září 2010 - 15:38
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

No stala se nám tady z toho pěkná tragikomedie. Ani se mi nechce věřit tomu, že to tak dopadlo. Bohužel je to asi tím, že je nás prostě moc, více lidí, více názorů, skupinkování, hádky a v neposlední řadě také neustálé prosazování osobního ega. BlinkámHovínko

Já si takové lidi ze srazů nepamatuju! Co se to s vámi stalo? Brečím

--
3. Září 2010 - 12:04
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

2 break307 alias Iček: Nedáš si pokoj a nedáš, jak malej kluk! To už je snad mobbing!

178798_5.pngmyau.gif

--
2. Září 2010 - 19:11
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

nerad do toho rejpu,ale mam stejny nazor jak pavel! Nechápu

--
2. Září 2010 - 18:13
podbot
Obrázek uživatele podbot
bývalý majitel

break307 napsal:

本堂は、天国で主よ、お会いしましょう! Napište Tomiovi Okamurovi, ten vám to přeloží. Tedy pokud máte zájem?

Hondo, Pane na nebi, uvidíme

--
2. Září 2010 - 15:12
Iček 11
Obrázek uživatele Iček 11
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006

Zklidněme načas hormon a nechme vychladnou hlavy a vyprchat emoce. Nikdo to nemyslí zle, ale nepopichujme se. Ono to nikoho moc netěší a ostatní to nezajímá! 5. sraz určitě nějaký a někde bude a "vzdorový" sraz je čistá fabulace. To má řešení! Japonec

P. S. Své úhlavní přátele žádám, aby se zdrželi nic neřešících komentářů kolem mé osoby i osob zainteresovaných a věnovali své názory podstatě, kterou je 5. sraz. Děkuji!
Iček

-------------------------------------------------------------------------------

Přeji každému slunce v mysli, pohodu v duši a rozum v hrsti.

本堂は、天国で主よ、お会いしましょう! Napište Tomiovi Okamurovi, ten vám to přeloží. Tedy pokud máte zájem?

--
2. Září 2010 - 0:01
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Jumbik5: Mám teda tu odpověď brát jakože 5. sraz organizovat nechcete ale setkání pro 55 lidí (cca 30 aut) ano? Teda vlastně promiň, soukromou párty (mimochodem, nevěděl jsem že se na soukromé párty platí vstup).

Při pohledu na počet 38 aut na letošním srazu a volbu termnínu +/-2 týdny kolem odhadovaného termínu srazu 2011 mi přijde vaše oznámení o soukromé akci jako jasný signál, že chcete nadále rozdmýchávat spor kolem srazu 2010 a zopakovat si to i napřesrok.
Ani bych se nedivil kdyby se nikdo k organizaci 5. srazu nepřihlásil protože každý rozumně uvažující člověk chápe, že pořádat dva srazy v takhle malé komunitě je nesmysl.

--
1. Září 2010 - 22:50
Jumbik5
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007

bol som, ako každý normálny chlap. A celkom spokojný že som absolvoval povinnú základnú vojenskú službu. aspoň je na čo spomínať.

--
31. Srpen 2010 - 19:19
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

2 Jumbik5 : No hezky .. ale láskavo mi nediktujte či idem robiť súkromnú párty .. pěkná manipulace skoro bych řekl, že je to šikovně umístěná mina. Ty jsi byl u armády? Nebo jsi studoval něco o destrukci Nechápu

178798_5.pngmyau.gif

--
31. Srpen 2010 - 18:59

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".