Trio Iček , Shadow, JUMBIK5 a rodinný príslušníci
absolvovalo krásny rodinný víkend v malebnom prostredí južnej Moravy. Boli sme obzrieť historické a kultúrne pamiatky vo Vranove nad Dyjí a okolí. Bol to fantastický predlžený víkend kde sa nám podarilo absolvovať návštevu pamiatok: hrad Bítov, zámok Vranov, Vranovská priehrada, Moto muzeum a dinopark.
Boli sme ubytovaný vo velmi príjemnom rodinnom penzióne Anita www.anita-vranov.cz , kde sme sa stretli s velmi ochotnou pani domácou a s kvalitou poskytovaných služieb sme boli nadmieru spokojný.
Pri večernej grilovačke sme sa zhodli , že toto je to pravé miesto kde chceme usporiadať naše
8G stretnutie 2011. Teda konkrétne v termíne 10-12.6.2011. Okolie poskytuje široké možnosti programu. samozrejme by sme sa venovali aj tradičným súťažiam, ale pridali by sme aj niečo nové. Pre pánov máme krásny bonus vo forme exkurzie vo Vranovskej vodnej elektrárne postavenej v rokoch 1930 - 34, kde sú podnes deň funkčné turbíny.
Nakolko je ubytovanie v penzióne limitované na 55 osôb, vyzývam záujemcov aby ma kontaktovali do SZ.
Za ička, shadowa
JUMBIK5
PS: podporte unlock ička a shadowa u nášho admina
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Hondo, Pane na nebi, uvidíme
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
Nepoprali ani se prát nebudou.
Nemal som čas sa tomu tomuto foru venovať pretože som bol v zahraničí. Nakoľko reakcie na mnou zverejnené info sú také aké sú a všetci tu majú patent na rozum, tak na všetko kašlem.
Ďakujem za totálne znechutenie.
8g som predal, takže ďalšie aktivity v tomto fóre sú pre mňa nezaujímavé.
majitel jiné Hondy
Už se holky popraly? Jako malý děti
5D 1.8 Sport
mám od: 24.1. 2006
Rezz, plný súhlas...
Obdivujem Pavla za jeho nervy, ja už by som dávno oznámil, že sú off topic, a mazal, a mazal, a mazal...
5D 1.4 Comfort
mám od: 18.12. 2008
Jak male deti... clovek chodi na forum sa zabavit a ne hadat sa a citat zumpu...
Ach jaj, nechapem
obdivovatel
ono se na to clovek nesmi divat jednostrane patriku nekteri lide tu opravdu delali peklo,a pritom ji slo jen o jedno"vydrbat s tema prazakama"!
bývalý majitel
Asterix: Myslím, že tě paměť v tom případě pěkně klame, pro osvěžení si prosím projdi aspoň žumpu, a témata kolem 4.srazu. Strávil jsem dost času pročítáním všeho zpětně.
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Pájo tvoje odpověď je naprostý alibismus! Proč zde pořád vytahujete smradlavý ponožky? Pokaždé se najde někdo, kdo bude vysírat a bude mít svůj názor!
Mě pamět neklame a rozhodně veškeré to vysírání bylo v mezích slušnosti bez vulgárního napadání a útoků. Já jenom zírám, jaké můžou mít lidé posrané EGO, když mají tu moc o něčem rozhodovat.
PROSTĚ UDĚLEJ TLUSTOU ĆÁRU A TEČKA!!!
P.S. Promiň, ale mě jako člena staré gardy to už trošku sere!.... a omlouvám se za vulgarismus, použitý v mém přispěvku.
P.S.2. Stále a pořád dokola si říkám, kurwa to nejsou přece ti lidé, které znám ze srazů!!!!!!!!!!!!
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2010
Taky jeden cenzor z dob minulých.....