8G stretnutie 2011

Trio Iček , Shadow, JUMBIK5 a rodinný príslušníci
absolvovalo krásny rodinný víkend v malebnom prostredí južnej Moravy. Boli sme obzrieť historické a kultúrne pamiatky vo Vranove nad Dyjí a okolí. Bol to fantastický predlžený víkend kde sa nám podarilo absolvovať návštevu pamiatok: hrad Bítov, zámok Vranov, Vranovská priehrada, Moto muzeum a dinopark.
Boli sme ubytovaný vo velmi príjemnom rodinnom penzióne Anita www.anita-vranov.cz , kde sme sa stretli s velmi ochotnou pani domácou a s kvalitou poskytovaných služieb sme boli nadmieru spokojný.
Pri večernej grilovačke sme sa zhodli , že toto je to pravé miesto kde chceme usporiadať naše
8G stretnutie 2011. Teda konkrétne v termíne 10-12.6.2011. Okolie poskytuje široké možnosti programu. samozrejme by sme sa venovali aj tradičným súťažiam, ale pridali by sme aj niečo nové. Pre pánov máme krásny bonus vo forme exkurzie vo Vranovskej vodnej elektrárne postavenej v rokoch 1930 - 34, kde sú podnes deň funkčné turbíny.
Nakolko je ubytovanie v penzióne limitované na 55 osôb, vyzývam záujemcov aby ma kontaktovali do SZ.

Za ička, shadowa
JUMBIK5

PS: podporte unlock ička a shadowa u nášho admina

Vložil Jumbik5, 30. Srpen 2010 - 19:16

johnwolsh
Obrázek uživatele johnwolsh
5D 1.8 Sport
mám od: 18.3. 2008
v provozu od: 18.3. 2008

Ghost = BAN. Už je to unavující Spím

--
8. Září 2010 - 20:48
Ghost
Obrázek uživatele Ghost
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2010

jc napsal:
To že setkání není sraz už jsme se dozvěděli dříve, ale že lidi na tomhle webu netvoří komunitu, to je novinka Směju se

Účty jsem bloknul kvůli hádkám, které ti/vy dva opakovaně vyvolávali a které jsem neměl chuť dále řešit. A teď to začíná zase nanovo. Tentokrát to táhne break307 (kdo to asi je) a Ghost (kdo to asi je...).

Jak byste si to s tím srazem teda představovali? Vybírat hlasováním z návrhů (pokud nějaké budou) a dát šanci všem mi přijde fér. A pokud má být nějaký větší sraz, proč ve stejném termínu zase plánujete to samé jen "neoficiální"? To je pro vás takový problém ten svůj udělat jindy? Jste vůbec ochotni se na něčem domluvit nebo svoji stínovou účast na tomhle webu berete už jen jako sport?

Tak jsem byl rád, že jsem objevil stejné nadšence pro 8G, ale po posledním
příspěvku bývalého provozovatele a při procházení vláken tady vidím, že
rozumná řeč asi není. Ie to tu jako boj o moc ve Strakově akademii. Tak mám
pocit, že některé příspěvky mi tu připadají jako kdyby to psali zákazníci
zařízení mezi ploty v Bohnicích.

Takže bez obalu na rovinu. Na jedné straně se píše, že je tu komunikativní
prostředí a když někdo má odlišný názor tak ho admini bozi těchto stránek
smažou... Nechtějí bozi mezi židlí a klávesnicí udělat šablonu příspěvků a
když někdo napíše jiný názor tak se to zablokuje proti odeslání... To mi
připadá, že to tu funguje jak ve straně Věcí veřejných, vesnický svazáci
lidem dokazují jak jsou neomylní. Ještě by to chtělo při registraci
potvrdit prohlášení , že při odlišném názoru zaplatím několika milionovou
pokutu případně budu vyloučen, jako to VV mají jako trest za vyjádření
jiného názoru.

To na Václaváku jsme nezvonili klíčemi aby se po 21 letech cenzurovali
příspěvky....

Pokud někomu co tady píšu nelíbí, tak se sním klidně v tady v Praze sejdu a
řeknu mu to do očí. Já se urážet nenechám, jak je naznačováno v příspěvku
pana jc. Já tady nic neorganizuju ani nevedu, jak jsem byl nařčen, jen jsem
chtěl dostat odpověď na něco, co jsem nechápal. 666666666666666666MatesMatesMates

--
8. Září 2010 - 20:31
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

To že setkání není sraz už jsme se dozvěděli dříve, ale že lidi na tomhle webu netvoří komunitu, to je novinka Směju se

Účty jsem bloknul kvůli hádkám, které ti/vy dva opakovaně vyvolávali a které jsem neměl chuť dále řešit. A teď to začíná zase nanovo. Tentokrát to táhne break307 (kdo to asi je) a Ghost (kdo to asi je...).

Jak byste si to s tím srazem teda představovali? Vybírat hlasováním z návrhů (pokud nějaké budou) a dát šanci všem mi přijde fér. A pokud má být nějaký větší sraz, proč ve stejném termínu zase plánujete to samé jen "neoficiální"? To je pro vás takový problém ten svůj udělat jindy? Jste vůbec ochotni se na něčem domluvit nebo svoji stínovou účast na tomhle webu berete už jen jako sport?

--
8. Září 2010 - 17:08
kremilek007
Obrázek uživatele kremilek007
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009

Miro, aby ses nedostal na listinu locknutých uživatelů Hlasitě se směju

padam napsal:
Miro napsal:
ale si nový provozovatel webu a o obnove účtu možeš spraviť hlasovanie

Nepřijde mi jako dobrý nápad zpochybňovat rozhodnutí zakladatele tohoto webu a už vůbec ne veřejným hlasováním.

Spritmonitor.de
--
8. Září 2010 - 16:14
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Miro napsal:

Nepřijde mi jako dobrý nápad zpochybňovat rozhodnutí zakladatele tohoto webu a už vůbec ne veřejným hlasováním.
--
8. Září 2010 - 15:28
Miro
Obrázek uživatele Miro
majitel jiné generace

padam napsal:

Nejsem nově zvolený prezident abych dělal amnestii.

--
8. Září 2010 - 15:11
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Asterix: oba účty zablokoval jc pro porušení pravidel http://8g.hondaclub.cz/pravidla, nikoliv za prezentaci názoru (jak se snaží prezentovat), prosím projdi si Žumpu - http://8g.hondaclub.cz/forum/zumpa a další vlákna (vím, paměť má tu úžasnou vlastnost, že si pamatuje jen to dobré).

Nejsem nově zvolený prezident abych dělal amnestii.

--
8. Září 2010 - 14:45
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Pouze otázka: Není trošku trapné zde zablokovat lidi jako je Iček / Shadows? Jsme svobodná komunita a rozhodně si to nezaslouží, i když jsou jejich názory odlišné. Jejich práce není v 8g v minulosti zanedbatelná! InformaceVarování

Padam: Pájo, žádám Tě o zamyšlení a zkusil bych to trošku přehodnotit, i mě se tento způsob cenzury lidí / kamarádů, kteří nejsou cvičený opice bez názoru příčí... VarováníVarováníVarování

--
8. Září 2010 - 14:22
Ghost
Obrázek uživatele Ghost
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2010

pepavasa napsal:
2 Ghost : Chce se mi začít větu slovem proboha, ale začnu normálně. Jak jsi se od Padama dozvěděl jsme komunitní web. Co ti však neřekl, je, že ho provozuje o své dobré vůli a čistě ze zapálení pro věc bez jakéhokoli benefitu, ale naopak s osobními náklady.Kdyby to nedělal, tak tento prostor pro setkání majitelů 8G asi neexistuje. Dále neexistuje žádná skupina adminů ve vztahu služební podřízenosti, jsou pouze delegována práva členům kteří to z profese ovládají a chtějí pomoci tento web pro vás udržet v chodu. Nedochází k žádným schůzkám pražáků, protože pražáci nejsme a jsme rozhozeni po republice. Mimo web neudržujeme žádný styk a třeba já jsem se z padamem viděl třikrát v životě. Jediné místo, kde se všechno děje, je tady tento kyberprostor, proto výroční setkání komunity by měl být takový přirozený vrchol této dobrovolné činnosti ,pokud se někdo ujme jeho organizace. Nikdo nikomu nemůže nic nenařídit, vše je postaveno na dodržování pravidel slušnosti. To je asi tak všechno, co jsem chtěl říct. Ještě bych dodal, važte si padamova nasazení a zapálení pro věc a potom jen díky Pavle.

Díky za info. Pravda, Padamovi patří díky za správu stránek o tom žádná. Vše co píšeš je patrné z toho co jsem na webu četl. No a navíc jsi mi potvrdil, že uspořádání srazu je vrcholem činnosti a tedy poctou, jak jsem se domníval a psal níže. Takže teď je mi spousta věcí jasná.

--
8. Září 2010 - 13:33
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

2 Ghost : Chce se mi začít větu slovem proboha, ale začnu normálně. Jak jsi se od Padama dozvěděl jsme komunitní web. Co ti však neřekl, je, že ho provozuje o své dobré vůli a čistě ze zapálení pro věc bez jakéhokoli benefitu, ale naopak s osobními náklady.Kdyby to nedělal, tak tento prostor pro setkání majitelů 8G asi neexistuje. Dále neexistuje žádná skupina adminů ve vztahu služební podřízenosti, jsou pouze delegována práva členům kteří to z profese ovládají a chtějí pomoci tento web pro vás udržet v chodu. Nedochází k žádným schůzkám pražáků, protože pražáci nejsme a jsme rozhozeni po republice. Mimo web neudržujeme žádný styk a třeba já jsem se z padamem viděl třikrát v životě. Jediné místo, kde se všechno děje, je tady tento kyberprostor, proto výroční setkání komunity by měl být takový přirozený vrchol této dobrovolné činnosti ,pokud se někdo ujme jeho organizace. Nikdo nikomu nemůže nic nenařídit, vše je postaveno na dodržování pravidel slušnosti. To je asi tak všechno, co jsem chtěl říct. Ještě bych dodal, važte si padamova nasazení a zapálení pro věc a potom jen díky Pavle.

178798_5.pngmyau.gif

--
8. Září 2010 - 13:21

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".