Trio Iček , Shadow, JUMBIK5 a rodinný príslušníci
absolvovalo krásny rodinný víkend v malebnom prostredí južnej Moravy. Boli sme obzrieť historické a kultúrne pamiatky vo Vranove nad Dyjí a okolí. Bol to fantastický predlžený víkend kde sa nám podarilo absolvovať návštevu pamiatok: hrad Bítov, zámok Vranov, Vranovská priehrada, Moto muzeum a dinopark.
Boli sme ubytovaný vo velmi príjemnom rodinnom penzióne Anita www.anita-vranov.cz , kde sme sa stretli s velmi ochotnou pani domácou a s kvalitou poskytovaných služieb sme boli nadmieru spokojný.
Pri večernej grilovačke sme sa zhodli , že toto je to pravé miesto kde chceme usporiadať naše
8G stretnutie 2011. Teda konkrétne v termíne 10-12.6.2011. Okolie poskytuje široké možnosti programu. samozrejme by sme sa venovali aj tradičným súťažiam, ale pridali by sme aj niečo nové. Pre pánov máme krásny bonus vo forme exkurzie vo Vranovskej vodnej elektrárne postavenej v rokoch 1930 - 34, kde sú podnes deň funkčné turbíny.
Nakolko je ubytovanie v penzióne limitované na 55 osôb, vyzývam záujemcov aby ma kontaktovali do SZ.
Za ička, shadowa
JUMBIK5
PS: podporte unlock ička a shadowa u nášho admina
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2010
Tak pesimistické to snad nebude. Věřím, že když nebudou jiné návrhy, má vedení klubu určitě v kapse dostatek nápadů a další sraz zorganizuje.
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
padam - aby si ma nechapal zle, ja som sa nikoho nezastaval ani som neschvaloval niekoho jednanie. Tak ako pises by to malo spravne byt.
Co som napisal som napisal ako svoj pohlad na vec, navrh riesenia aby negradovali vasne, ktore vznikli niekedy pri minulom zraze a robia tu zlu krv.
The power of dreams ...
bývalý majitel
Tomy: až na to, že taky žádný sraz být nemusí, přihlášení se k organizaci je dobrovolné a návrh může podat kdokoliv. Jestli se nikdo do 31.12. s návrhem nepřihlásí tak prostě sraz nebude. Myslel jsem že konstrukce: podejte návrhy -> bude se hlasovat -> bude sraz je dostatečně demokratická a transparentní, ale evidentně podobný přístup nevyhovuje každému.
5D 1.8 Sport
Tomy: Tak to
Jinými, možná ještě lepšími slovy vyjádřeno, co jsem popsal níže.
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
Som nezainteresovany no vidim to takto (vopred sa ospravedlnujem, ak by toto zjednodusovanie situacie niekomu prekazalo) :
Kto chce ist na oficialny zraz, pojde na oficialny zraz. Kto chce ist na jumbikovo, ickove a shadowove "setkani" pojde tam. Bavit sa o zameroch organizujucich ci "moralnosti" organizacie je podla mna zbytocne (vid. posledna veta) a zainteresovany clen si predsa dokaze (a toto pravo mu prinalezi) vytvorit si nazor sam.
Vytvoria sa skupinky ? No a co.
Pride o nieco menej ludi na zraz ci "setkani" ? No a co.
Je to jedno, pretoze aj tak by priaznivci tej ci druhej skupiny neprisli na setkani a ti druhi na zraz.
The power of dreams ...
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
nn nesouhlasím
pepavasa je dle mého velice inteligentní člověk , když si přečteš všechny jeho příspěvky, tak na to přijdeš ... vždy váží slov a je věcný a hlavně ví !!! ( ne jako já )
co se týče prudění kolem srazů ... je spousta věcí, co já a ostatní ani netušíme, jak se vlastně věci mají, takové 8G podsvětí, do kterého vidí jenom zasvěcení, myslím si, že je málo lidí, kteří vůbec tuší o co jde ... kdo ví, třeba se pletu ?!
ička se zastávám, ať už je a byl jakýkoliv (neznám ho a vlastně skoro nikoho z 8G), těch 5min, co jsem se s ním bavil mi stačilo a utvrdilo, že je "prudič" a bere vše s nadhledem ,jako já a proto mu fandím a nemyslím si, že z jeho vyprávění by šla nějaká zášť vůči někomu z 8G, ba naopak, vzpomínal na spoustu z vás v dobrém
... ale to jen melu z hladu, a jak mi kdysi iček doporučil, ať se jdu ven projít na vzduch, tak jdu, osvěží to mysl a povzbudí ducha
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Mobbing! Za prvé mě to uráží a za druhé nevím, co to znamená?
Variace na Vlastu Buriána (Tajtrlík)
-------------------------------------------------------------------------------
Přeji každému slunce v mysli, pohodu v duši a rozum v hrsti.
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Správně: Pane Hondo na nebi, ty to vidíš! (variace na Slunce, seno, .....)
------------------------------------------------
Přeji každému slunce v mysli, pohodu v duši a rozum v hrsti.
5D 1.8 Sport
Doufám, že Ti kremilek007 vysvětlil, co je to mobbing. Ono pojem a průjem není to samé a když nevím, co slovo znamená, tak to nepoužívám nebo jdu do školy, ať se to naučím.
Leda snad, že forum je Tvoje pracoviště. To musím pominout ty další hlediska, protože je vše říkáno a prezentováno na rovinu a ne skrytě, zákeřně atd.
5D 1.8 Sport
Jedna věc mi nejde do hlavy. Proč největší peklo dělají pořád stejní lidé. Pěkně to vyjádřil kremilek007. Mi připadá jako správný borec, kterého jen tak někdo nerozháže. Dokáže se zastat někoho jiného (intervence za Ička) a stojí si za svým.
Nejvíce burcují a víří hladinu stále stejní lidé, zřejmě jim to dělá dobře, když můžou po někom plivat. Vždyť je to přece jedno. Četl jsem zde ohlasy lidí, kteří byli na Mácháči i v Jeseníkách. Myslím, že příště se zachovají stejně a já bych jel na ktrékoliv setkání, i kdyby byly dva nebo pět víkendů za sebou. Hlavně aby tam byli prima lidi.
Ne počet srazů nebo setkání, které budou pořádány, ale přístup lidí k takovým akcím by měl být měřítkem
Jak je vidět, někdo asi nedokáže přestoupit vlastní stín.