type r 2016 oficiálně- 310ps 400Nm

HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

jc napsal:
Nema ten Golf o 50 koni min a uzsi gumy? Směju se

Devitkovy Type-R sice bude oproti osmicce rychlejsi na okruhu, ale na okresky bych si stejne vybral osmou. O pouziti jako daily car nemluve.

Za mna jednoznace osmicka takisto. Viac ocenim charakter motora pred maximalnym vykonom a 310k je uz trochu moc na bezne cesty + turbo a vymakany (aj ked tvrdy) podvozok = nezmyselne rychlosti na to, aby sa clovek ako tak bavil. A to nehovorim o dizajne, ktory je na mna trochu prilis.
Co sa tyka golfu, tak ide o verziu Clubsport, ma 290k (ale dobre pozname ako VW udava vykon svojich aut) a vznikol primarne na to, aby zobral prvenstvo Type-ru na Nordschleife, co sa mu aj podarilo, takze na papieri auta velmi vyrovnane. O to viac som prekvapeny, z toho casoveho rozdielu.

--
29. Květen 2016 - 16:50
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Nema ten Golf o 50 koni min a uzsi gumy? Směju se

Devitkovy Type-R sice bude oproti osmicce rychlejsi na okruhu, ale na okresky bych si stejne vybral osmou. O pouziti jako daily car nemluve.

--
29. Květen 2016 - 7:51
HandrejH
Obrázek uživatele HandrejH
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009

Vyzera to tak, ze Type-r to na okruhu bije hlava nehlava, po M3 tu mame novinku z dielne VW. Dostat 2,5s na takto kratkom okruhu, s tym, ze DSG povazujem za jednoznacne zvyhodnenie v pripade Golfu.

https://www.youtube.com/watch?v=1hxNcvhvL5o

--
29. Květen 2016 - 1:21
niio
bývalý majitel

co tak si to auto iba prenajimat na okruhoch? v konecnom dosledku je zabava este vacsia, kedze nehumplujem svoje auto a vyjde to lacnejsie, ako platit lizing.
Ono prefinancovat v dobe lacnych penazi to nie je problem. ale problem je potom zivit to uzivanie si toho auta Směju se

--
27. Květen 2016 - 12:13
DavidK
bývalý majitel

Ono s pokutama je to tak, když se budeš držet základních pravidel, jako ve vesnici se neblbne a na dálnici umí rychle každej, tak tě nechytnou, protože tam neměří Jsem zlý
Jinka musim pochválit Hondu Kolín..super přístup...nejlepší bylo když mi dával podepsat papír, že pojedem dle předpisů a sám to pak opral na obchvatu Kolína Směju se

--
27. Květen 2016 - 10:29
pilot
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010

v té ekonomice jsem započítal právě ty pokuty - obávám se, že držet limity rychlosti by se mi nedařilo 666
na rovinu: mít prachy na koupi, tak neváhám - opravdu se mi líbí Jsem zamilován...

--
27. Květen 2016 - 10:06
DavidK
bývalý majitel

Ukazovali mi průměrnou spotřebu a byla přes 10 na ca. 700km...to si myslim, že neni tak strašné.
Tohle auto neni o ekonomice provozu, na to jsou ochcávky v dehtu, ale o radosti z řízení.

--
27. Květen 2016 - 10:01
pilot
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010

souhlas s Martinem, a to jsem se ještě v novém typeR ani nesvezl Brečím
za plnou cenu ho mít jen na okruhy je trochu nepoměr, a na běžné ježdění mám obavy z ekonomiky provozu Jsem smutný , a tím nemyslím jen náklady na auto - pokuty se taky navýšily Jsem zuřivý
asi chci trochu moc, co Andílek

--
27. Květen 2016 - 9:57
DavidK
bývalý majitel

Ja bych to přirovnal k Sti, myslel jsem že to bude podobné jak Gti od peugeotu, ale gti je pro rovnokšilťáky na machrování. Tohle je zbraň. Na okruhy nebo opuštěné okresky ouplně ideální.
2bep: ono každé auto nad 300koní je primárně o papíry, stačí se dotknout plynu.

--
27. Květen 2016 - 9:55
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Upřímně, když už bych podobné peníze chtěl narvat do rychlého a zábavného auta, tak volím radši BRZ.
Je hezké, že má CTR9G pořád obrovskou užitkovou hodnutu (5D, dost místa vzadu i slušně použitelný kufr). Ale aby se s tím člověk bavil, tak musí jet jak kretén Jsem smutný
Už teď s obyčejnou R18 začíná zábava na hranici legálních rychlostí.

--
27. Květen 2016 - 8:57

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".