Globus pumpa rulez . Proč všichni tak trváte na Shellu ? Je skoro nejdražší, benzín je úplně stejný jako např. u OMV nebo
u Makra - všechno to vyjíždí buď z Kralup nebo Litvínova - když jedu každý týden kolem Chemopetrolu, tak se to tam rojí Shell cisternama .
Asterix napsal:
pepa: PRESNE TAK!!!! JEDINE A POUZE SHELL!!!!!!!!!!!
--
9. Duben 2008 - 12:23
lukas
mám od: 19.12. 2007
jc napsal:
lukas pekny... to uz ses tusim druhej clovek co ma vic nez ja
Jinak ja ted jezdim skoro zadarmo, musim setrit desticky :D
Njn, ono je to tezky ted se po zime vyrojili "zavodici" vocasove a ja se necham casto vyprovokovat to priznavam bez muceni. Plus to skanani po praze mezi semaforama a je to tam, nejaky ty zabavny cesty domu, no a.... sejk ma diky me novou televizi
--
8. Duben 2008 - 22:40
jc
bývalý majitel
Jinak ja ted jezdim skoro zadarmo, musim setrit desticky
uz dlho je to 7.2 l a vacsinou jazdim po meste. Rozdiel spotreby medzi dieslom a benzinom mi pripada teda dost maly, tak ja neviem. Je pravda, ze nad dieslom som ani nerozmyslal pri kupe.
killing is my business...and business is good
--
8. Duben 2008 - 13:19
padam
Administrátor
bývalý majitel
Já beru V-Power Racing nebo taky na OMV 100okt. benzín (Shell není všude), spokojenost (teda až na tu cenu).
I když, teď jsem v Holandsku a ta česká cena je vlastně docela fajn.
--
8. Duben 2008 - 13:05
Asterix
mám od: 4.7. 2007
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Globus pumpa rulez . Proč všichni tak trváte na Shellu ? Je skoro nejdražší, benzín je úplně stejný jako např. u OMV nebo
u Makra - všechno to vyjíždí buď z Kralup nebo Litvínova - když jedu každý týden kolem Chemopetrolu, tak se to tam rojí Shell cisternama .
3D 1.8 Sport
Njn, ono je to tezky ted se po zime vyrojili "zavodici" vocasove a ja se necham casto vyprovokovat to priznavam bez muceni. Plus to skanani po praze mezi semaforama a je to tam, nejaky ty zabavny cesty domu, no a.... sejk ma diky me novou televizi
bývalý majitel
Jinak ja ted jezdim skoro zadarmo, musim setrit desticky
5D 1.8 Executive
mám od: 2.11. 2006
uz dlho je to 7.2 l a vacsinou jazdim po meste. Rozdiel spotreby medzi dieslom a benzinom mi pripada teda dost maly, tak ja neviem. Je pravda, ze nad dieslom som ani nerozmyslal pri kupe.
killing is my business...and business is good
bývalý majitel
Já beru V-Power Racing nebo taky na OMV 100okt. benzín (Shell není všude), spokojenost (teda až na tu cenu).
I když, teď jsem v Holandsku a ta česká cena je vlastně docela fajn.
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
2 Iček : Shell je jasná volba, nikde jinde netankuju!! Věř Rybizovi, myslím, že ví nejlíp z nás, proč to říká!
bývalý majitel
Výhoda u Sheelu je, že tam natankují každému, i když není mistr ničeho
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Mistr světa u fy Shell.
To je boží!
3D 1.8 Sport
Tak od prosince mam 9.5l dlouhodobe.