mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
rybiz napsal:
To musel bejt děsnej vopruz
Fakt si myslíš že to za těch pár šupů stojí
Nevím jestli není lepší tankovat u pumpy kde je benzín za 31,90 a jet tak abych měl alespoň trochu požitek jízdy Přijedeš domů o půl hoďky dřív, dáš si v ušetřeném čase pivko a budeš rozjímat jak jsi se zase jednou pěkně svezl A ještě budeš mít dobrý pocit že si těm zlodějům u Shellky (OMV)nedal ani korunu :thumbup:
No jo, a kde mají ten benzín za 31,90?
--
17. Srpen 2011 - 6:34
rybiz
bývalý majitel
Nevím jestli není lepší tankovat u pumpy kde je benzín za 31,90 a jet tak abych měl alespoň trochu požitek jízdy Přijedeš domů o půl hoďky dřív, dáš si v ušetřeném čase pivko a budeš rozjímat jak jsi se zase jednou pěkně svezl A ještě budeš mít dobrý pocit že si těm zlodějům u Shellky (OMV)nedal ani korunu
--
17. Srpen 2011 - 5:21
zitnyp
Administrátor
bývalý majitel
ja jsem si tim jen overoval, ze kdyz pojedu celou tu trasu cca 100 (v praze podle ceduli) vs kdyz jsem jel tam, ze po dalnici tech 130 a skrz prahu tak jak jsou psany cedule, tak ze rozdil casu je cca 15minut
cesta tam me trvala cca 1:30, cesta zpet cca 1:45
cestou tam jsem mel 6.8litru, coz jsou 2litry uspora, coz na 150km pri cene benzinu 35.5,- (cena shell a OMV v HK) dela 3litry, coz je usetrenejch 106.50,-
z cehoz soudim, ze usetrenejch 100kacek za 15minut me prijde fajn pokud clovek nevydela za hodinu jeho prace rekneme 300kacek resp. 400kacek a vice, pak uz to neni tak rentabilni )
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Jeden poznatok z dovolenky - na trase dlhej 250km som mal spotrebu vyssiu len o 0,4 litra ako 2.0 TDI (125kW), pricom sme isli stale za sebou uplne rovnakym tempom.
EDIT: Oba udaje z PP.
--
25. Červenec 2011 - 14:11
jenda200
majitel jiné generace
Kubajsu napsal:
milos napsal:
V současnosti je výhoda malých turbomotorů asi v tom, že mají nižší emise a u nás menší povinné ručení.
Přátelé všem, kteří jste odpověděli na můj příspěvek ohledně motoru alfa 1.4 TM a civic 1.8 sděluji toto: můj článek vyvolal debatu a v každé odpovědi je pravda. Nikdo se nenechal vyprovokovat, aby napsal nějaké nesmysly. Každý motor atˇje to 1.8 honda, 1.2- 1.4 TSi, 1.4-1.8 TM alfa má nějaké přednosti a zápory. Nelze objektivně srovnávat mot. 1.8 atmosferický a 1.4TM. V současnosti je výhoda malých turbomotorů asi v tom, že mají nižší emise a u nás menší povinné ručení. Každému vyhovuje něco jiného a proto je tak velký výběr jak v motorech, tak karoseriích.
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
No jo, a kde mají ten benzín za 31,90?
bývalý majitel
Nevím jestli není lepší tankovat u pumpy kde je benzín za 31,90 a jet tak abych měl alespoň trochu požitek jízdy Přijedeš domů o půl hoďky dřív, dáš si v ušetřeném čase pivko a budeš rozjímat jak jsi se zase jednou pěkně svezl A ještě budeš mít dobrý pocit že si těm zlodějům u Shellky (OMV)nedal ani korunu
bývalý majitel
ja jsem si tim jen overoval, ze kdyz pojedu celou tu trasu cca 100 (v praze podle ceduli) vs kdyz jsem jel tam, ze po dalnici tech 130 a skrz prahu tak jak jsou psany cedule, tak ze rozdil casu je cca 15minut
cesta tam me trvala cca 1:30, cesta zpet cca 1:45
cestou tam jsem mel 6.8litru, coz jsou 2litry uspora, coz na 150km pri cene benzinu 35.5,- (cena shell a OMV v HK) dela 3litry, coz je usetrenejch 106.50,-
z cehoz soudim, ze usetrenejch 100kacek za 15minut me prijde fajn pokud clovek nevydela za hodinu jeho prace rekneme 300kacek resp. 400kacek a vice, pak uz to neni tak rentabilni )
mmjn, mam i cca 50km cesty s fotkou 4.6litru
Petr Žitný
bývalý majitel
To je hezké, ale boha jeho, kde to máš tu ručičku otáčkoměru...
bývalý majitel
Tak toto sa mne nikdy nepodarí, aspoň nie s týmto autom
bývalý majitel
dneska jsem absolvoval cestu z Praha Ruzyne do Hradce Kralove s takovymto krasnym vysledkem (4.8litru podle PP)
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Jeden poznatok z dovolenky - na trase dlhej 250km som mal spotrebu vyssiu len o 0,4 litra ako 2.0 TDI (125kW), pricom sme isli stale za sebou uplne rovnakym tempom.
EDIT: Oba udaje z PP.
majitel jiné generace
bývalý majitel
Nemá u nás náhodou 1.4 a 1.8 stejnou sazbu?
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html
5D 2.2 Comfort
mám od: 17.1. 2008
Přátelé všem, kteří jste odpověděli na můj příspěvek ohledně motoru alfa 1.4 TM a civic 1.8 sděluji toto: můj článek vyvolal debatu a v každé odpovědi je pravda. Nikdo se nenechal vyprovokovat, aby napsal nějaké nesmysly. Každý motor atˇje to 1.8 honda, 1.2- 1.4 TSi, 1.4-1.8 TM alfa má nějaké přednosti a zápory. Nelze objektivně srovnávat mot. 1.8 atmosferický a 1.4TM. V současnosti je výhoda malých turbomotorů asi v tom, že mají nižší emise a u nás menší povinné ručení. Každému vyhovuje něco jiného a proto je tak velký výběr jak v motorech, tak karoseriích.