Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
"jc" to vystihl asi trefně ; původní myšlenka z první 8g je fuč, originalita vzhledu se vytrácí, návaznost na předchozí generace nejde najít a obávám se, že se bude navyšovat "uniformita" s designem ostatních - spíš korejských vozů .
Chápu, že design "jde s dobou", ale tahle cesta není z těch nej
bývalý majitel
Update k hlucnosti. Bol som sa previest mazdou 3 po tej istej trase, ako civicom a mazda bola hlucna od pneu, bolo to tym zrnitym asfaltom. Takze civic je celkom tiche auto.
bývalý majitel
Nerekl bych "vubec, ale vubec", ale mne taky. Ted uz asi vsechno, co se mi libilo na 8G, je pryc. Misto toho prekomplikovanost na vsech frontach.
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
asi jsem jediný, komu se ten novej civic vůbec, ale vůbec nelíbí ?
bývalý majitel
ale ja chcem fukat iba na stred a iba na bocne okna, nie na celne ani nohy....toto v civicu nenastavis, pritom v inych autach je to normalne.
motor ma hluk prijemny, neobtazoval, ani vyfuk neobtazoval, hlucne boli letne pneu. skusal som aj na dialnici rychlost okolo 100-110.
mohlo to byt tou sklopenou zadnou sedackou. a zrnitym asfaltom. proste to pneu hucalo z kufra, ako ked si na 8G sklopim sedacky a mam prazdny kufor.
pri jazde po meste som mal pocit zo soferovania podobny, ako pri mazde3
bývalý majitel
niio: stredove vyduchy vypnes tak, ze nastavis foukani na nohy a okna
Jinak si nejsem jisty, ze vetsi auto je vyhoda. Ale to je individualni.
5D 1.8 Sport
mám od: 21.8. 2010
To niio: Takže opět velký hluk uvnitř. Zkoušel jsi to i na dálnici? Když teda má hlučnost motoru
jak ta Mazda, která se ti jeví o třídu tižší, tak jde velký hluk jen od kol nebo i výfuk?
Nemohlo by to být pneumatikama?
bývalý majitel
Srovnávací test US verze: http://www.civicx.com/threads/civic-wins-comparison-test-in-car-and-driver.9367/
bývalý majitel
tak mam za sebou skusobnu jazdu na sport plus.
-negativa: zozadu vela hluku od kolies, mal som pocit, ze je otvorene zadne okno alebo tak.
stresne okno znizuje strop, s mojou vyskou 189 som si musel sklopit o jeden zub sedacku.
11 repro, ale zvuk podpriemerny, o kusok lepsi, ako 8G
navigacia na budikoch by mohla ukazovat cestu (ako to ma vw) a nie kompas s nazvom ulice (pri navigovani ukazuje sipku) :D
orange packet cena tusim 3500eur (im drbe?)
oproti mazde3 celkovo o triedu hlucnejsie
dodanie az v septembri
sedacky mohli byt sportovejsie
stredne vyduchy sa zase nedaju vypnut (v 8G som tam napchal molitan)
zozadu laktovej opierky mohli byt vyduchy pre ludi v zadu (ako to ma vw)
ako v ostatnych autach, aj tu je vnutorne spatne zrkadlo nizko, ja ho mam vo vyske oci a zakryva mi vyhlad, stava sa mi,ze kvoli tomu prehliadnem semafor alebo stopku.
pozitiva oproti 8G:
pocitovo o triedu vacsie auto
podvozok absolutne tichy, vyborne filtruje nerovnosti, nic nemlati dovnutra. adaptivne tlmice je citit, ze auto zacne uplne kopirovat cestu
omnoho lepsi zatah, ako 8G
hlucnost motora ako mazda 3, zvuk prijemne chraplavy.
upozornenie na koliziu funguje super
Kupujem/Nekupujem?
Asi skor nie, ocakaval by som viac ticha za tu cenu, resp. cenu niekde okolo 22tis. Tiez uvidime po jazde s meganom GT a octaviou RS
bývalý majitel
To, že Rencek totálně posral praktičnost u nového Meganu, Espacu či Scenica už je veřejným tajemstvím... Hlavně, že na posledně jmenovaného si designěři vynutili 20" disky obuté do 195/55 R20...
Kdo ještě nezaregistroval: Kingův český test CXG 1,5 Sport+