MY 2009

Dnes sa mi podaril v praci takyto ulovok,podla toho obrazku by sa mali v novom modelovom rocniku objavit nove motory.
16092008032.jpg

Vložil džulio, 16. Září 2008 - 7:50

bbbbbbbbbbbbbbbb
náhodný návštěvník

jc napsal:
K cemu ti je auto, kdyz mas svitit porad?

No, já se naštěstí v Čechách vyskytuju jen občas, protože momentálně dělám v Belgii, kde tuhle bejkovinu podobně jako v sousedním Německu ještě nezavedli... Mrk

BTW, tím nechci říct, že by to byla úplná hloupost, ale zaváděl bych to, až budou všechny nově prodávaný auta vybavený světlama pro denní svícení... Ale to je jen na okraj - off topic!

--
5. Říjen 2008 - 15:43
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

Myslim, ze jde hlavne o to poradi. Takhle ve dne nejdriv rozsvitis parkovacky, potom v poloze auto zase zhasnes, a nakonec opet rozsvitis. Pri vypinani rovnez. Je to vazne nelogicke, a byla to asi uplne prvni vec, ktera me na ufonovi trochu zarazila.

--
5. Říjen 2008 - 10:18
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

K cemu ti je auto, kdyz mas svitit porad?

--
5. Říjen 2008 - 7:36
bbbbbbbbbbbbbbbb
náhodný návštěvník

Až půjdete někdo na předváděčku MY 2009, koukněte se PLS, jestli to na přepínači pod volantem nemá přehozené pozice zapnutých světel a Auto - to stávající pořadí "vypnuto - parkovačky - auto - zapnuto" je pěkně na ho.no... Měl jsem od Avisu půjčenou novou Mazdu 6 a měla logičtější pořadí "vypnuto - parkovačky - zapnutá tlumená - auto" a byl jsem s tím max. spokojenenej. Třeba to v Hondě už taky někomu došlo a od příštího roku to předělaj... Kdyby jo, tak jdu ten novej přepínač hned objednat a vyměnit..!

--
4. Říjen 2008 - 19:46
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

Jóó, tak to už se budeš muset zeptat inženýrů v Hondě Mrk

--
4. Říjen 2008 - 16:40
lukas
Obrázek uživatele lukas
3D 1.8 Sport
mám od: 19.12. 2007

rybiz napsal:
lukas napsal:

Hmm, takze s Type S provedlo defacto to, co uz spousta majitelu udelala sama (vymenili masku a nalakovali lemy) Směju se Zajima me spis zadni 3 brzdovy svetlo? Uz je nejaka informace jestli je "plne diodovy" nebo zase bludicka 1 ledka + rozptylka???

Nevím jak jsi přišel na 1 ledku Nechápu
Je tam 6 x dioda , viz. http://8g.hondaclub.cz/forum/zarovky-xenonove-vybojky

A proc teda 3 BS sviti tak na hov.no?

--
3. Říjen 2008 - 19:18
v-tec-inside
Obrázek uživatele v-tec-inside
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006

No bez tej zadni "plastve" to je take strasne nudne, pride mi to ako zakoncenie na Golfe V a to sa mi vobec nepaci. V tomto pripade a s takymto plastom ani neviem ako by som vymyslel nastriekanie takehoto zadneho nepodarku a predneho detto. Na eSku sa na vonkajsom dizajne zmenila maska s chromovym hackom na ciernom pozadi (ne na cervenom!)a to sa mi paci a samozrejme plasty v laku. No a eRko.........neni o com, mne osobne sa biele auta nepacia, ale tak toto je fakt vynimka a je nadherna na plnej ciare.

--
3. Říjen 2008 - 10:15
cernymotyl
Obrázek uživatele cernymotyl
majitel jiné Hondy

Oceňuji matnou přístrojovku a zrušení zadní "plástve". Zbytek se mi u staršího typu líbí víc. Cool Nová přední maska je taková usedlejší, pro mě krok zpět.

Co člověk, to jiný názor.

--
3. Říjen 2008 - 8:32
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

lukas napsal:

Hmm, takze s Type S provedlo defacto to, co uz spousta majitelu udelala sama (vymenili masku a nalakovali lemy) Směju se Zajima me spis zadni 3 brzdovy svetlo? Uz je nejaka informace jestli je "plne diodovy" nebo zase bludicka 1 ledka + rozptylka???

Nevím jak jsi přišel na 1 ledku Nechápu
Je tam 6 x dioda , viz. http://8g.hondaclub.cz/forum/zarovky-xenonove-vybojky

--
3. Říjen 2008 - 7:21
xsurgeon
5D 1.4 Sport
mám od: 15.9. 2008

Velmi zajímavé čtení, souhlasím s Tebou....v každém z nás je trocha odmítání toho nového. A také, kdo s lehkým srdcem by přiznal, že se mu nový model líbí více než to, co má v garáži a co tak vymazluje Mrk .
Nový Civic je stálé krásné auto....

--
3. Říjen 2008 - 6:04

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".