MY 2009

Dnes sa mi podaril v praci takyto ulovok,podla toho obrazku by sa mali v novom modelovom rocniku objavit nove motory.
16092008032.jpg

Vložil džulio, 16. Září 2008 - 7:50

TECH
bývalý majitel

padam napsal:
TECH napsal:
a jeden motor by to ještě sneslo.

To je fakt, jeden dopředu a druhý dozadu. Smích

Piš k věci...dík.
--
23. Září 2008 - 20:26
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

TECH napsal:
a jeden motor by to ještě sneslo.

To je fakt, jeden dopředu a druhý dozadu. Smích
--
23. Září 2008 - 20:14
TECH
bývalý majitel

Doc46 napsal:
Ja uz nejak neverim, ze vubec nakej facelift bude. Kazda automobilka uz dopredu jasne ukazala co predvede v Parizi novyho i Honda zverejnila dopredu jak bude vypadat Accord, Legend, US Civic, Jazz atd, ale o EU Civicu nic. Neverim tomu uz.

IMHO dělat facelift z venku je skoro blbost.(zatím)Prodeje frčej takže by mohli spíše udělat botu než posun.Stačí jen vylepšit bolesti co Civik má a to stačí.Možná bych přidal barvy a to je tak vše...a jeden motor by to ještě sneslo.

--
23. Září 2008 - 20:09
TECH
bývalý majitel

chyshney napsal:
Na zlepsenie chovania sa podvozku by asi museli naviac menit celkovu koncepciu zadku a to by uz bolo nakladne. Proste raz sa vybrali cestou velkeho kufra, poznali plusy a minusy, hralo im to do kariet pri znizovani ceny, tak pochybujem, ze toto budu menit v sucasnej generacii.

Myslel jsem naladění podvozku, ne víceprvek.Kufr je velkej(to je dobře) a torzka stačí.Jen je blbě (myšleno všeobecně) naladěná, což neznamená že by Civik byl díky podvozku pomalej, naopak.Mě jen vadí ty pohyby karoserie na horším povrchu.(tzv kraulování)

--
23. Září 2008 - 20:06
Doc46
Obrázek uživatele Doc46
čekatel

Ja uz nejak neverim, ze vubec nakej facelift bude. Kazda automobilka uz dopredu jasne ukazala co predvede v Parizi novyho i Honda zverejnila dopredu jak bude vypadat Accord, Legend, US Civic, Jazz atd, ale o EU Civicu nic. Neverim tomu uz.

--
23. Září 2008 - 20:02
Zberatel
obdivovatel

Podla dostupnych info z CIVINFO, LSD nebude standard pre Type-R, ale iba volitelnou polozkou - predpokladam priplatkovou - a aj to len pre verziu championship edition v championship white color. Dalej je otazka, ci sa tato verzia dostane na europsky trh - mimo UK.

--
23. Září 2008 - 19:19
egze
Obrázek uživatele egze
5D 1.8 Sport
mám od: 4.7. 2008

Marve: Ziadne zmeny na k faceliftu 5D este neboli potvrdene. Ale na TypeR bolo k MY2009 potvrdene pridanie LSD (Limited Slip Differential) co je zmena k lepsej funkcionalite ktora nie je zvonku viditelna. Tak nam neostava nic ine len dufat.

--
23. Září 2008 - 13:21
chyshney
5D 1.8 Sport
mám od: 10.3. 2008

Na zlepsenie chovania sa podvozku by asi museli naviac menit celkovu koncepciu zadku a to by uz bolo nakladne. Proste raz sa vybrali cestou velkeho kufra, poznali plusy a minusy, hralo im to do kariet pri znizovani ceny, tak pochybujem, ze toto budu menit v sucasnej generacii.

--
23. Září 2008 - 13:02
bbbbbbbbbbbbbbbb
náhodný návštěvník

No, toť samozřejmě slovo do pranice, ale jsem k tomu trochu skeptický - je to sice už nějaký pátek, ale před představením nového (čti současného) modelu Opelu Astra dělali rozhovor se šéfem General Motors, který mimo jiné řekl na otázku, proč má tento model tuhou zadní nápravu a ne nezávislé odpružení, že by takové řešení vyšlo v přepočtu na 15 tis. korun a z marketingového hlediska jim líp vychází tyhle penize investovat do kvalitnějších materiálů v interiéru, protože tam to zákazník vidí hned na první pohled, zatímco nezávislé zavěšení ne...
A mám pocit, že nějaký podobný přístup se aplikoval i na naše Civiky - klidně mně kamenujte, ale na spoustě momentů je vidět, že Honda šetřila (slabý lak, lemování oken atd.). Takže bych řekl, že výše popsaný přístup bude pro facelift Kivika aplikován stejně - zkrátka za vynaložené peníze udělat něco, co bude na první pohled vidět, ale "neviditelná" zlepšení nebudou...

--
23. Září 2008 - 12:51
TECH
bývalý majitel

Spíše by měli kapku poladit -vylepšit chování podvozku na horším povrchu.Z venku ať to nechaj bejt..

--
23. Září 2008 - 10:53

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".