Inu uvidíme, jak to bude vypadat v reálu.
A jestli to bude vypadat nevzhledně, tak bych zase tolik nezatracoval - třeba se pak najde nějaký majitel MY 2009, který začne shánět původní plexi masku, čímž pádem se jí třeba konečně a ještě možná výhodně zbavím...
--
16. Září 2008 - 21:18
jc
bývalý majitel
Designem mi to prijde otresny. Ale proc by to delali... zeby nejaky problem s chlazenim? Nebo jine sani pro spekulovane nove motory? Treba bude oturbena 1.2 a potrebujou k tomu hodne vzduchu
--
16. Září 2008 - 20:57
padam
Administrátor
bývalý majitel
To je správně, že je to fotomontáž. Na civinfu se píše, že se vychází z následujícího obrázku z dílenského manuálu:
--
16. Září 2008 - 19:57
next art
mám od: 6.3. 2008
Shi napsal:
next art napsal:
to Džulio: tak sem prdni t pdfko ať to můžem posoudit...
Když sem Džulio prdne to PDFko, tak bude nejspíš zralej na vyhazov z práce a nejspíš taky bude potřebovat právníka. A když se to pořádně rozmaže v konkurenčním boji, tak česká/slovenská firma bude mít v lepším případě z ostudy kabát a v horším se může se zakázkami od Hondy a dalších výrobců rozloučit ...
...už to tady v nějakym příspěvku dnes zaznělo "Sypu si popel na hlavu" ... i když v mim případě to až tak nevadí, páč to hned sklouzne...
--
16. Září 2008 - 19:45
Shi
bývalý majitel
next art napsal:
Když sem Džulio prdne to PDFko, tak bude nejspíš zralej na vyhazov z práce a nejspíš taky bude potřebovat právníka. A když se to pořádně rozmaže v konkurenčním boji, tak česká/slovenská firma bude mít v lepším případě z ostudy kabát a v horším se může se zakázkami od Hondy a dalších výrobců rozloučit ...
--
16. Září 2008 - 19:36
next art
Marlboroman napsal:
džulio napsal:
tak teraz som si vsimol aj v mojom pdfku je tam ta mriezka a to fotomontaz rozhodne nie je,to ti garantujem
nerikam ze v tvem pdf...ale na tehle fotce http://www.civinfo.com/wiki/images/f/fc/09mockup.JPG je to jednoznacne fotomontaz a ne nalepene kousky karbonu. oba kousky jsou naprosto totozne, z neceho vykopirovane, jen zrcadlove otocene ve photoshopu.
...máš pravdu Marlboroman...nejen že to je fotomontáž, ale hlavně hodně špatná fotomontáž...za to by se měl stydět i člověk kterej ve photoshopu dělá jen 14 dní...a kdyby ta 09ka měla vypadat takto, tak pro mě je to otřes... to Džulio: tak sem prdni t pdfko ať to můžem posoudit...
--
16. Září 2008 - 19:31
padam
Administrátor
bývalý majitel
jc napsal:
Tak vypada to dobre. USB, champ-white a LSD pro CTR ... zni to spis jako wishlist - padam asi zuri
Jo to je můj wishlist. Teď už jen zrušit CTR, dostat pojistku a honem do salónu.
--
16. Září 2008 - 19:10
Marlboroman
mám od: 30.9. 2008
džulio napsal:
tak teraz som si vsimol aj v mojom pdfku je tam ta mriezka a to fotomontaz rozhodne nie je,to ti garantujem
nerikam ze v tvem pdf...ale na tehle fotce http://www.civinfo.com/wiki/images/f/fc/09mockup.JPG je to jednoznacne fotomontaz a ne nalepene kousky karbonu. oba kousky jsou naprosto totozne, z neceho vykopirovane, jen zrcadlove otocene ve photoshopu.
3D 1.8 Sport
mám od: 19.12. 2007
Type S to get Type R grill.
Konecne jim to doslo...
náhodný návštěvník
Inu uvidíme, jak to bude vypadat v reálu.
A jestli to bude vypadat nevzhledně, tak bych zase tolik nezatracoval - třeba se pak najde nějaký majitel MY 2009, který začne shánět původní plexi masku, čímž pádem se jí třeba konečně a ještě možná výhodně zbavím...
bývalý majitel
Designem mi to prijde otresny. Ale proc by to delali... zeby nejaky problem s chlazenim? Nebo jine sani pro spekulovane nove motory? Treba bude oturbena 1.2 a potrebujou k tomu hodne vzduchu
bývalý majitel
To je správně, že je to fotomontáž. Na civinfu se píše, že se vychází z následujícího obrázku z dílenského manuálu:
5D 1.4 Comfort
...už to tady v nějakym příspěvku dnes zaznělo "Sypu si popel na hlavu" ... i když v mim případě to až tak nevadí, páč to hned sklouzne...
bývalý majitel
5D 1.4 Comfort
...máš pravdu Marlboroman...nejen že to je fotomontáž, ale hlavně hodně špatná fotomontáž...za to by se měl stydět i člověk kterej ve photoshopu dělá jen 14 dní...a kdyby ta 09ka měla vypadat takto, tak pro mě je to otřes...
bývalý majitel
Jo to je můj wishlist. Teď už jen zrušit CTR, dostat pojistku a honem do salónu.
5D 2.2 Sport
mám od: 30.9. 2008
5D 1.8 Sport
mám od: 8.4. 2009
to 5AT znamena iba pat rychlosti pre manual?