to tie plasty uz fakt nemohli fuknut do farby kasne, to bude na kazdom seda ? No k ranzovej a cervenej to bude pasovat ako past na oko .....boooze. Sedacky mi pripadaju nejake moc umele, aspon z foto tak vyzeraju. No a na tie koncovky neprisli preto, lebo teraz ma 1.4 zdvihnuty vykon. Bez plastve to vzadu je take o nieco okradnute.
--
7. Listopad 2008 - 12:52
next art
mám od: 6.3. 2008
Dnes jsem v Chomutově narazil na právě přivezeného Civica 1,4 i-Vtec modelová řada 2009.Z přední masky mám jedinej pocit a to že lituju toho kdo jí bude čistit. Je tak členitá... Chybějící plástev mezi koncovkami výfuků podle mě zadek dost zužuje a mě to navodilo pocit jako by byly koncovky blíž u sebe. Interiér je o dost tmavší. Sedadla jsou celá černá a naše stříbrné doplňky (např. na volantu, ručka atd.) mají o dost tmavší barvu. Tady je pár fotek, ale omluvte kvalitu, měl jsem jen mobil...
plasty kolem celého auta jsou lakované..
přibyl vstup pro AUX v loketní opěrce...
..i 1,4ka už má chromové koncovky výfuků (škoda že na to nepřišli dřív)
no ta sa podoba tiez, to je tusim ta karbonova, co ponukauju aj na tuning-honda.cz............vobec sa mi nepaci
--
7. Říjen 2008 - 20:23
thomaZ
náhodný návštěvník
No, mně to spíš připomíná tuto masku:
--
7. Říjen 2008 - 20:19
pepec
mám od: 6.10. 2006
mnooo mne ta nova maska pripomina Prelude '93 ten mal podobne plastove srandasaky medzi svetlami a logom. A zas az tak tragicky to nevypada. A kludne by som kupil aj MY2009 keby som nemal mojho oskrkaneho, sem tam vrzajuceho mierna jazdeneho UFOna
Pepec 8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl lovec UFOnov
--
7. Říjen 2008 - 20:10
Iček
mám od: 12.6. 2006
to Venom vulgo v-tec-inside: Nechápu v čem si protiřečím, hledáš hnidy?
Ta prdelka je fakt pěknější, ale na ty čtyřúhelníky v masce si asi dlouho nezvyknu. Když chtěli, z technických důvodů, něco měnit, mohli být při redesignu odvážnější, takhle to, podle mne, vypadá příliš prakticky až amatérsky.
Ta prdelka je fakt pěknější, ale na ty čtyřúhelníky v masce si asi dlouho nezvyknu. Když chtěli, z technických důvodů, něco měnit, mohli být při redesignu odvážnější, takhle to, podle mne, vypadá příliš prakticky až amatérsky.
Můj názor je, na rozdíl od řady z vás, že se to designerům Hondy opět povedlo. Přední maska je dravější, možná až hrubší (ale asi i funkční?) a ta hladká prdelka mi také více sedí (a bude praktičtější, jak už tu bylo napsáno).
A začněte mě kamenovat až po tom, co si facelift prohlédnete naživo a vstřebáte ho dostatečně, abyste nabyli přesvědčení takové či onaké. Z vlastní zkušenosti svého středověku provolávám do vašeho novověku: "Buďte tolerantní a optimisty!"
zaujimave ze si predtym napisal toto v topicu Média o Hondách:
Vůbec si nedovedu představit, jak by vypadala faceliftovaná přední nebo zadní část nebo jen maska. Pár lidí, se kterými jsem se o tom bavil, bylo téhož názoru. Civic 8G je krásný a lze ho faceliftem pouze pokazit.
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
to tie plasty uz fakt nemohli fuknut do farby kasne, to bude na kazdom seda ? No k ranzovej a cervenej to bude pasovat ako past na oko .....boooze. Sedacky mi pripadaju nejake moc umele, aspon z foto tak vyzeraju. No a na tie koncovky neprisli preto, lebo teraz ma 1.4 zdvihnuty vykon. Bez plastve to vzadu je take o nieco okradnute.
5D 1.4 Comfort
mám od: 6.3. 2008
Dnes jsem v Chomutově narazil na právě přivezeného Civica 1,4 i-Vtec modelová řada 2009.Z přední masky mám jedinej pocit a to že lituju toho kdo jí bude čistit. Je tak členitá... Chybějící plástev mezi koncovkami výfuků podle mě zadek dost zužuje a mě to navodilo pocit jako by byly koncovky blíž u sebe. Interiér je o dost tmavší. Sedadla jsou celá černá a naše stříbrné doplňky (např. na volantu, ručka atd.) mají o dost tmavší barvu. Tady je pár fotek, ale omluvte kvalitu, měl jsem jen mobil...
plasty kolem celého auta jsou lakované..
přibyl vstup pro AUX v loketní opěrce...
..i 1,4ka už má chromové koncovky výfuků (škoda že na to nepřišli dřív)
materiál sedaček...
5D 1.8 Executive
no ta sa podoba tiez, to je tusim ta karbonova, co ponukauju aj na tuning-honda.cz............vobec sa mi nepaci
náhodný návštěvník
No, mně to spíš připomíná tuto masku:
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
mnooo mne ta nova maska pripomina Prelude '93 ten mal podobne plastove srandasaky medzi svetlami a logom. A zas az tak tragicky to nevypada. A kludne by som kupil aj MY2009 keby som nemal mojho oskrkaneho, sem tam vrzajuceho mierna jazdeneho UFOna
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
to Venom vulgo v-tec-inside: Nechápu v čem si protiřečím, hledáš hnidy?
Hnidopych!
5D 1.8 Executive
o nejaky podobny prakticky kusok sa snazil aj TSS tuning, ale od nich to dopadlo este horsie si myslim, ved vid. obrazocek pjeknucky (az dva )
5D 1.8 Executive
mne to skor pripomina DAEWOO masku
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
My Japan nickname is Nokunokarukaarika
5D 1.8 Executive
zaujimave ze si predtym napisal toto v topicu Média o Hondách:
Vůbec si nedovedu představit, jak by vypadala faceliftovaná přední nebo zadní část nebo jen maska. Pár lidí, se kterými jsem se o tom bavil, bylo téhož názoru. Civic 8G je krásný a lze ho faceliftem pouze pokazit.