Hledat |
1. sraz majitelů nové Hondy Civic 8G v roce 2007Napište vaše návrhy a názory na sraz. Především se vyjádřete k termínu - navrhuji konec června 2007 (3 dny), a k místu - zde očekávám vaši iniciativu a vaše návrhy. Navrhuji za A) LUHAČOVICE Orea hotel Fontána u přehrady nebo B) BRNO Orea hotel Santon u přehrady. V Luhačovicíh i (snad) v Brně bychom mohli mít neurčitou slevu na ubytování (jak velkou nevím, ale o 10% nemůže být řeč, tj. větší). Strava výběrem z MENU 3 jídel - polopenze. Výhodou Brna je prostornější bezplatné parkoviště, výhodou Luhačovic je pro nás nová destinace (parkoviště je tam zpoplatněno a je nevhodné pro kruhovou fotku účastníků). Navrhněte odb. činnost (odb. program o 8G - eko minirally mj.), činnost o večerech (1x taborák s opékáním buřtů a 1x posezení na terase s grilováním steaků?? Nebo co?). Pěší výlet do centra lázní a j. Co asi? Dále se vyjádřete k charakteru srazu (rodiny s dětmi a pod.), přijmeme všechny i 7G, 6G, 5G atd.?. Každý si pak sám e-mailem objedná ubytování, protože není v ničích silách odhadnou počet účastníků. Správnou adresu dodám včas, jakmile se dohodneme na místu konání. Finančně to bude náročnější, než byl 0. sraz. Prosím, abyste vyslovili zodpovědně svá přání a potřeby!!!! Hlavně už není moc času, půl roku předem je tak akorát! Vložil Iček, 31. Prosinec 2006 - 16:43
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
To jako myslíš, že bych měl v té době už být "v Pánu" a dělat si "oko" u sv. Petra?
e_czech@volny.cz Comfort 8G s virtuálními mlhovkami
5D 1.8 Sport
mám od: 4.1. 2007
Tak se taky jako asi nejčerstvější novopečený majitel hlásím. Na 99% přijedu, rád pojedu kamkoli. Dvoudenní sraz s noclehem se mi jeví jako optimální, posedět, trochu se i napít, třeba něco opéci na ohýnku. A nějakou pěknou spanilou jízdu. Nepotřebuji žádný přepych a komfort, klidně může být i v nějakém kempu s chatkami. Termín kdykoli kdy bude hezky. Iček by již mohl objednat tam nahoře vhodné počasí ).
bývalý majitel
Iček mňa si môžeš zapísať v počte 2 ks - pokiaľ to bude v EU neni problém. Mimo EU - budeme si musieť vybaviť PAS...
obdivovatel
My to jako mysleli že určitě přijedeme a to kamkoli, takže s nám počítejte-2kusy lidí.
My jsme přizpůsobiví a bezproblémoví
Jen nám sdělte předem místo a datum. Jak psal výše kolega, budeme s tím počítat, taky nevíme co bude za půl roku.
Rádi bychom pomohli, když tak dejte vědět jestli bude třeba.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Urcite rad prijedu, termin mi je celkem jedno, hlavne to nesmi byt drive nez v kvetnu, to bych nezvladnul, jedine ze by ten sraz byl nekde u Tokia
Ale klonil bych se k nejake variante v Cechach, pac na Morave uz to bylo, a navic jsem uz jednou vyhral cenu pro nejvzdalenejsiho ucastnika
5D 1.8 Comfort
mám od: 6.4. 2006
Termín mi nevyhovuje, mám na konec června naplánovanou dovolenou. Taky v tu dobu bude na silnicích frmol - odjezdy na prázdniny, dovolené apod. Takže bych preferoval spíš první polovinu června.
Brno nebo farma BP mi vyhovují.
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Plánuju svůj čas hodně dlouho dopředu a první pololetí mám už dost naplánované, např. po 28. dubnu mám volné (zatím) už jen dva víkendy (první a poslední v červnu) a skoro bych je měl radši opravdu volné - občas potřebuju relaxovat nicneděláním
Takže až bude známý termín, pokusím se nějak si to zařídit, abych mohl dorazit alespoň na část. Destinace pro mě není tak důležitá, jde přece hlavně o lidi, ne?
bývalý majitel
Nevím jestli už budu v té době majitelem, nezbývá než doufat že ano ! Já bych se klonil k variantě "farma B.P." , ale jinak je mi to jedno a pokud termín pro mne nebude vyloženě kolizní, tak bych určitě rád prijel a to kamkoliv !
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
Mily Icek,
neviem ako ostatni, ale pre mna je jednoduchsie sa prisposobit danemu datumu, ako povedat pol roka dopredu kedy budem mat cas. Pokial pol roka dopredu viem ze vikend X.Y. potrebujem mat volno, urobim vsetko tak aby som to volno mal.
Tolko moje vyjadrenie. Co sa tyka miesta, som za akukolvek srandu, a mozno sa mi vdaka zrazu podari vyhnut navsteve dalekeho vychodu, ktory je z BA radovo dalej ako Morava a vacsina krajin ceskych
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Myslel jsem si, že ku srazu Civicu bude chtít něco říci mnoho nových majitelů!
Bože, jak hluboko jsem se mýlil!
Tak, vyjadřujte se! Pište svá přání a názory! Opravdu není moc času! Taková akce se objednává nejméně půl roku dopředu! Pokud nebudu mít vaše návrhy do 15. ledna 2007, nezaručuji, že to klapne tak, jak bychom si přáli!
e_czech@volny.cz Comfort 8G s virtuálními mlhovkami