Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
to Bari: Odkaz opraven , díky za upozornění
bývalý majitel
Ahoj určitě se zastavím i na pokec s Bullym.Jen se mě nedaří rozkliknout ten odkaz na to Kfc .Podle map jsou tam dvě tak které to je? Díky
bývalý majitel
Je zde ještě jedno malé improvizační rozšíření akce a to o sraz s Bullym
v KFC na Zličíně. Bude zde na rychlo obědě s rodinkou, při zpáteční cestě do Luxu.
Takže kdo by měl zájem, může se zde objevit cca na 11:30 - 12:00 na pokec a případné malé vyprovození k Rudné .
p.s. Vyhlížejte červené CTR a rakev (A7G Tourer), oboje s moc zajímavými RZ
bývalý majitel
to Rocky: Přidal jsem do topicu finální podobu trasy včetně objížďky Kostelce U Křížku. Dál ať se každý zařídí jak chce, jsme dospělí
K motokárám, helmy a kombinézy jsou k zapůjčení zdarma, rukavice jsou proti vratné záloze. Kukly se kupují, 80,-Kč/ks.
Časomíra je kvalitní, napojená na počítač a po každém závodě dostaneme výpis všech časů.
Na dráze nejsou všude bariery z pneu a člověk může vyletět do kačírku. Kdo chce, může si zpět na dráhu pomoct sám, ostatní můžou vyčkat na příchod technika. Základem je koukat se a neskákat do cesty projíždějícím motokárám.
Prostě opatrně, jako na silnici
bývalý majitel
Asi by to chtělo pevně naplánovat trasu a do každého auta vytisknout iterinář. Případně do navigace (ten, kdo už nezná mapu ). Přeci jen, pojede už dost aut, tak ať ta jízda za něco stojí a nehledáme se.
Pro ty, kteří motokárovou dráhu znají. Na stránkách píšou, že je možnost k zapůjčení helma, kukla, kombinéza. Příplácí se za půjčení ? Jak funguje časomíra ? Dozvím se pak nějakým způsobem, jaké kdo zajel časy ? Dle videa nejsou v okolí dráhy mantinely. Když s kárkou vyletím na trávu, dostanu se pak zpátky nebo musí vyjet safety car ?
Parking na místě srazu: Bylo zde již zmíněno blízké nádraží, pokud bude opravdu plno, tak na místě srazu zůstanu třeba jen já a ostatní se na chvíli uklidí právě ke zmiňovanému nádraží a až budeme všichni, tak si zavoláme a vyrazíme
bývalý majitel
Vejít se musíme... Parkoviště je celkem "hluboký", tak se kdyžtak vejdeme do druhý řady (a eventuelně uhnem vyjíždějícím)...
Jinak o místě kolem moc nevím. Snad by se nějaký mohlo najít směrem k nádraží (cesta přímo z parkoviště dolu ke kolejím), nebo je možná ještě plac nahoře u portálů Komořanského tunelu, jak byla objížďka při stavbě. Ale tam je to nejspíš pod zákazem...
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html
5D 1.8 Sport
mám od: 5.3. 2009
Tak to vypadá, že bychom si asi zadrandili oba na kárách...Ale vidím to tak jednu až dvě jízdy na každého, myslím že už po první jízdě mi upadnou ruce )
Jinak bych se připojil už v Břežanech, mám to z Let kousek....Ale o víkendu jsem tam projížděl a na tom parkovišti bylo docela nacvakáno...Ještě jsem si ale všimnul že by tam mělo být jedno schovaný za stromy...Tak se snad vejdeme..
hardcore music is live - live is hardcore
bývalý majitel
to Pexeso: Samozřejmě, že se místo najde Kde se připojíte? Drahá polovička se bude taky chtít vyblbnout na motokárách?
Soupiska se nám pořád rozšiřuje
2bep, Kubajsu, jc, hawkeyeCZ, shamania, Rocky +1, Mark, Bari +2, OZZY +2, Pexeso + 1
Napočítal jsem zatím 16 lidí, takže to máme už na dvě party po 8 v motokárách
5D 1.8 Sport
mám od: 5.3. 2009
Zdravím, našlo by se ještě místo pro mou maličkost a drahou polovičku?
hardcore music is live - live is hardcore