Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Jsem rád, že se akce líbila a vše jsme bez větších komplikací zvládli, stihli a užili si hezké odpoledne
Budu se těšit na další akci Dobrovolnosti se meze nekladou
bývalý majitel
Moje fotky pozdeji, az to zpracuju. Mam pocit ze nekdo tocil i videa.
bývalý majitel
Díky za zdařilou akci , díky 2bepovi za organizaci
bývalý majitel
Vynikajícní to včera bylo Diky všem.
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html
majitel jiné Hondy
Nějaké fotečky z včerejší akce??
5D 1.8 Sport
mám od: 5.3. 2009
to jc: Takový malý offroadek:) My si dali vyhlídkovou jízdu mezi poli:)
hardcore music is live - live is hardcore
bývalý majitel
Jel jsem zpatky stejnou trasu, jako jsme prijeli s vyjimkou zkratky Bojov - Hvozdnice. Dvakrat jsem se otacel, nez jsem ten sjezd pres koleje na lesnacku s brodem nasel a jeste jsem se ujistoval mistnich co sli okolo
5D 1.8 Sport
mám od: 5.3. 2009
Tak se připojujeme k poděkování, akce výborná a rádi jsme vás všechny poznali. Omlouváme se za drobné komplikace a zdržení, příště bude snad vše ok:)
Díky za výbornou organizaci 2bepovi a také doufáme v další setkání:)
to Rocky: A myslíš že to bylo tím povídáním? No hlavně že je cíva v pohodě a kachna dál pochoduje )
to jc: koukal jsem že jsi se nám ztratil ze zrcátka poměrně brzy, kudy jsi to vzal, že jsi se brodil?
Pex & Helča
hardcore music is live - live is hardcore
bývalý majitel
Sraz naprosto SUPER!! Rádi jsme vás poznali a doufáme v brzké znovu setkání, třeba na tom Paintballu Nadále velké díky 2bep za organizaci
PS: už se s Vámi nikdy nebudeme bavit o tom, co kde kdo srazil protože jsme kousek od cíle srazili kachnu kamikadze Cíva je ale v pořádku... kachnu jsme viděli přecházet přes silnici. Tak snad přežila.