Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.3. 2012
v provozu od: 2.1. 2008
tak sraz se myslím velmi podařil, bylo to super. Rád jsem vás všechny poznal a doufám, že se letos zase někdy sejdeme
to 2bep: tobě díky za pefektní organizaci
bývalý majitel
to jc: OK, mám to zapsané, ale tak nějak jsem doufal, že jako oblasti znalí povedeš kolonu z Břežan Ty, aspoň do Týnce Dohodneme se na místě. Kdyby si potřeboval chvíli počkat zavolej mi.
bývalý majitel
P.S. Nasel jsem jednu drobnou chybu v itinerari. Z Teptina nepojedem do Skuhre, ale Jilovskou na Kamenici. Na Skuher je to pro offroad.
bývalý majitel
Bullyho nestiham. Stavime plot a budu rad, kdyz se v nejakem pouzitelnem stavu dovlecu do Brezan
bývalý majitel
to hawkeyeCZ: Teď jsem tam volal a žádnou jinou ohlášenou skupinu nemají. Jezdí se po 10min. takže za hodinu jsou schopni vystřídat cca 4 - 5 závodů. Rezervace možná není, jen exkluzivní za 11.400,-/hod celý areál. Ale to nevytížíme.
Posezení: 20 míst uvnitř a 30 venku. Podle mě se vejdeme.
Hlavně nikam nespěcháme, bude to odpočinková akce.
To ALL: Změnil jsem tel. číslo, takže k sehnání budu na 731 662 960.
Rekapitulace k zítřku:
0 před samotnou akcí malý sraz s Bullym,
v KFC na Zličíně, přidá se Bari. Sejdeme se tam cca na 11:30 - 12:00
1 hlavní sraz je na malém parkovišti u mini-zoo na začátku Břežanského údolí cca 13:00 - 13:00. Následuje okružní jízda, kdy v Týnci se k hlavní skupině přidá Rocky, hawkeyeCZ a OZZY (pošli mi tel. č.) v Tánci nad Sázavou na benzínce po 14:00. Až budeme vyjížděl z Břežan, pošlu Vám 3 sms, budeme to mít cca na 40min.
2 mezi 16:30 - 17:00 dorazíme na motokáry, kde bude volná zábava dle vlastního zájmu, motokáry, pokec občerstvení
účastníci:
2bep, Kubajsu, jc, Mark, Bari +2, Pexeso + 1, hawkeyeCZ, Rocky +1, OZZY +2.
bývalý majitel
Tak, ještě spláchnout Cívu a zítra se na Čepru budeme těšit na zbytek Ufounů Počasí bude určo luxusní!
bývalý majitel
Tak zítra se budu těšit na ten náš průvod ufo. Počásko vypadá dobře tak zítra ahoj.
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
jc: Diky moc za nabidku, ale bez auta se mi tam moc nechce Navic uz jsem si domluvil nahradni program - praci
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.3. 2012
v provozu od: 2.1. 2008
to 2bep: ahoj, mám ještě dotaz, jak je navštěvovaná ta motokárová dráha ? Nemůže se stát, že tam bude narváno tak, že si tam nesedneme ? Má být docela pěkný počásí, tak předpokládám, že asi nebudeme sami, kdo bude mít zájem si tam zajezdit. Psal jsi, že tam domluvíš rezervaci na 16:30, myslel jsi rezervaci na posez nebo i na ty káry ?