Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Krásnýýý jako v Krumlově
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Jo taaaak tak jo
bývalý majitel
To neni střecha, ale normální pozemní parking hned vedle obchoďáku
Tady na satelitní fotce je to lépe vidět. Příjezd je možný jak od Radlické tak od Jeremiašovy.
ad zima) Ano neni nejpteplejc, ale tam budeme na sluníčku
5D 1.8 Sport
mám od: 5.1. 2015
v provozu od: 29.10. 2009
Dyt je kosa jako k*ava...
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Martine prosim te ta cesta na strechu musi byt pres podzemni parkoviste nebo ne?
bývalý majitel
Diky za operativu Martas.
bývalý majitel
Malý update místa Přidáno venkovní parkování. V této zadní části bývá vždy volno
Jen za sebe bych doporučil, to provést následovně:
1) ve 13:00 se sjedeme venku pro případné focení atd.
2) pak přejedeme do podzemek (má to tu výhodu, že opět projedem bránami, takže další 3h zdarma)
3) zaběhneme do Galerie na jídlo
p.s. Rukavice a čepice
bývalý majitel
U nas je skoro -10 smad bude slunicko. Ja jsem taky pro. Ale moc bych tam pak nepostaval, jeste se dolecuji.
bývalý majitel
Dobrý nápad Pavle. Jsem pro.
bývalý majitel
Praha hlasi krasne slunecno. Snad i skoda schovavat se v podzemkach, az se vsichni sejdeme, vyjel bych na venkovni parking, pokud budete pro.