Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Tak to musí být zážitek pro ty, kteří kontrolují fotky z radarů. Hele, tady nám jede někdo 200 po Jižní spojce. Chudák, nechme ho, nemá ani na oblečení.
5D 1.8 Sport
Ahoj cizinče. S jakou společností letíš?
5D 1.8 Sport
mám od: 5.1. 2015
v provozu od: 29.10. 2009
Nazdárek z dálavy
Taky se pokusím dorazit 7.3.
Pokud semnou teda nespadne letadlo
bývalý majitel
Covece ani ne pac backorky ani rukavicky nemam, tak se vzdycky pred jizdou vysvlecu, obleceni slozim v kufru a ridim nahej, diky faktu ze chybi vyhrev sedacek nemusim mit ani starost o problem s hemzivosti.
Vsecko do sebe presne pasuje jak ma, dokonce se kdyz sem nahej do tech sedacek i vejdu coz je taky parada. Vsem doporucuju!
5D 1.8 Sport
Tak to teď asi přijedeš s voňavkou File, ne? A po tom čištění interiéru v tom jezdíš v bačkorách a bílých rukavičkách.
bývalý majitel
Tak me tam hodte mistri.
bývalý majitel
Tak já taky 7.3.
bývalý majitel
To jsem delal zrovna vcera a libilo se to
bývalý majitel
Ale nee, mysli svazat a narezat.
bývalý majitel
Takze zahrabat ji do hliny?