Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Executive
mám od: 19.10. 2014
v provozu od: 12.12. 2008
Zdravim, budu se snazit aspon na chvilku dorazit, jsem tu novy, rad se seznamim a okouknu ostatni ufouny
bývalý majitel
Taky mas?
bývalý majitel
Autem , tak to se budem těšit
bývalý majitel
Autem
bývalý majitel
File, čím to bude?
5D 1.8 Sport
mám od: 5.1. 2015
v provozu od: 29.10. 2009
Tak já bohužel nedorazím. Musím s rodinkou k tchýni na oslavu. A budem slavit i narozky dcerky. Tak snad příště.
bývalý majitel
Rozlestenim jsem myslel proste vylesteni/obnovu laku aby to svitilo
bývalý majitel
Spoiler samotny bych neresil jde spis o lem blatniku ktery na nej navazuje to je za A uz dost videt za B to nevyresim vymenou za GP kit
co se laku samotneho tyce tak bych to auto klidne na celolak poslal s tim nemam problem, kdyby bylo ale jinak mechanicky v poradku, bohuzel co jsem zatim videl nebylo nic moc jak co se laku tak vseho ostatniyho tykalo takze lakovat to je naprosto zbytecne.
bývalý majitel
Cervena je krasna, ale diky pigmentu degraguje 2x rychleji nez barvy jine..jinak to rozlestovani sramu moc dobre nevidim, ono jaksi na 8G moc neni z ceho brat, nicmene myslim, ze bych ti pripadne asi nejlepe umel doporucit nekoho z detailingclubu, znam tam osobne kluky co vazne umi...
bývalý majitel
Martine, ty mas svoji hlavu. Ja rikam, ze sehnat hezky je tezky a ty lidi za to chtej proste porad dost penez. Jak rikas bylo jedno hezky za 350 ... jenze kdy bude druhy za ty penize .
Filovi preju aby sehnal brzo a neco hezkyho. S lakem se da udelat zazrak, to je o lidech. Ten predni spoiler bude mit skrabnuty kazdy typer
Za me si na srazu vitanej i s tdickem.