Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
Mně se líbí 10g víc než žehlička na kolečkách 9g...a máte to
majitel jiné Hondy
Mně desítka vzhledem určitě zaujala. Naopak devátá generace se mi začala líbit až po faceliftu.
3D 2.0 Plus
mám od: 8.3. 2014
v provozu od: 17.2. 2010
Je to subjektivni, me se teprve ted zacina aspon trochu libit 9G, bude to proto, ze 10G se mi libi jeste mene.
majitel jiné generace
Co se týče vzhledu, tak desítka je ošklivá
bývalý majitel
krasa je subjektivna, mne sa napriklad zacalo auto uz pacit ako celok, nie len predok. ked si zoberieme, aku nudu ponukaju ostatne automobilky (okrem lexus a toyota chr), tak civic je pastva pre oci. taky opel by mal vyhodit dizajnera, lebo co oni produkuju, to som este nespracoval (a nepomoze ani o 10% nizsia cena voci konkurencii).
ja ocenujem, ze civic dizajnom vybocuje z radu a mat o 20 koni viac (alebo 3-4tis eur lacnejsie), je to jasna volba
5D 1.8 Executive
mám od: 5.3. 2009
S hodnocením vzhledu souhlasím. Viděl jsem červeno-černou verzi a vypadalo to spíše jako hračka než auto.
bývalý majitel
Pro konzervativní klientelu by měl být do 14 dnů na Jarově i sedan. Už měly být po dealerstvích koncem dubna, ale někde se zpozdily...
bývalý majitel
Hmm, recenze zatím slušné. Ale po prohlídce na Jarově (jen zběžně zvenku) asi nedokážu překousnout vzhled ve stylu "komiksové parodie" na rádoby závodní auto
Těch zběsile tvarovaných plastů, které nepřežijí první nepovedené parkování a rádoby nasávacích otvorů/výduchů je tam prostě moc...
bývalý majitel
Test CXG 1,0 MT Executive.
bývalý majitel
This comment has been moved here.